Frontlinjen #24:
– Ett år av seger för Motståndsrörelsen!

FRONTLINJEN. Motståndsrörelsens norska podcast är tillbaka med årets sista avsnitt, som är en julspecial där årets höjdpunkter diskuteras.

Världens bästa norska podcast är tillbaka med ett nytt och fullspäckat avsnitt, där programledaren Andreas Haglund Arnesen som vanligt har med sig sina fasta medarbetare Haakon Forwald och Tommy Nyberg.

Avsnitt 24 är en julspecial, och det sista avsnittet för i år. Radiopratarna går igenom några av 2018 års höjdpunkter och diskuterar vilka enorma framsteg som organisationen har gjort under året. Nästa avsnitt kommer torsdagen den 20 januari.

Lyssna på Frontlinjens julspecial:
Listen to ”Frontlinjen #24: – Et seiersår for Motstandsbevegelsen!” on Spreaker.

Frontlinjen

Frontlinjen är en podcast driven av Nordiska motståndsrörelsen och nättidningen Frihetskamp. Fasta medarbetare är Haakon Forwald, Andreas Haglund Arnesen och Tommy Nyberg.

Programmet kommer primärt fokusera på Nordiska motståndsrörelsens verksamhet i Norge, men också andra ämnen som ideologi, politik och generella nyheter relevanta för organisationen och kampen kan diskuteras.

Nya avsnitt av Frontlinjen släpps varje torsdag klockan 18:00. För att komma i kontakt med Frontlinjen kan man skicka e-post: frontlinjen@frihetskamp.net

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om