Frontlinjen #22: Självförsvar, antikultur och gula västar

FRONTLINJEN. Motståndsrörelsens norska podcast är tillbaka med ett rykande färskt avsnitt.

Listen to ”Frontlinjen #22: Selvforsvar, antikultur og gule vester” on Spreaker.

Norges bästa och mest nationalsocialistiska podcast är tillbaka med ett nytt och fullspäckat avsnitt, och programledaren Andreas Haglund Arnesen har som vanlig med sig sina fasta medarbetare Haakon Forwald, Tommy Nyberg och Tommy Olsen.

I avsnitt 22 diskuteras bland annat Motståndsrörelsens syn på självförsvar och våld, den judisk-amerikanska underhållningsindustrin och situationen med de gula västarna i Frankrike.

Frontlinjen

Frontlinjen är en podcast driven av Nordiska motståndsrörelsen och nättidningen Frihetskamp. Fasta medarbetare är Haakon Forwald, Andreas Haglund Arnesen och Tommy Nyberg.

Programmet kommer primärt fokusera på Nordiska motståndsrörelsens verksamhet i Norge, men också andra ämnen som ideologi, politik och generella nyheter relevanta för organisationen och kampen kan diskuteras.

Nya avsnitt av Frontlinjen släpps varje torsdag klockan 18:00. För att komma i kontakt med Frontlinjen kan man skicka e-post: frontlinjen@frihetskamp.net

Ursprungligen publicerat på Frihetskamp.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om