Frontlinjen #19:
Kampen behöver dig!

FRONTLINJEN. Motståndsrörelsens norska podcast Frontlinjen är tillbaka med ett nytt avsnitt där bland annat folkfientliga globalister och vikten av organiserat motstånds diskuteras.

Listen to ”Frontlinjen #19: KAMPEN TRENGER DEG!” on Spreaker.

Norges bästa nationalsocialistiska podcast är återigen tillbaka med ett nytt och fullspäckat avsnitt, där programledaren Andreas Haglund Arnesen som vanligt har med sig sina fasta medarbetare Haakon Forwald, Tommy Nyberg och Tommy Olsen.

I avsnitt 19 diskuteras bland annat efterspelet av de lyckade torgmötena i Østfold, folkfientliga globalister och inte minst behovet av en organiserad, fanatisk och revolutionär opposition, samt varför även DU ska organisera dig.

Frontlinjen

Frontlinjen är en podcast driven av Nordiska motståndsrörelsen och nättidningen Frihetskamp. Fasta medarbetare är Haakon Forwald, Andreas Haglund Arnesen och Tommy Nyberg.

Programmet kommer primärt fokusera på Nordiska motståndsrörelsens verksamhet i Norge, men också andra ämnen som ideologi, politik och generella nyheter relevanta för organisationen och kampen kan diskuteras.

Nya avsnitt av Frontlinjen släpps varje torsdag klockan 18:00. För att komma i kontakt med Frontlinjen kan man skicka e-post: frontlinjen@frihetskamp.net

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om