Frontlinjen #16:
Totalt nordisk motstånd, förbudshets och förrädarpolitiker

FRONTLINJEN. Avsnitt sexton av Norges bästa nationalsocialistiska podcast är här. Luta er tillbaka och skruva volymen på max – och njut av över en timme av nationalsocialistisk frihetsradio.

Listen to ”Frontlinjen #16: Total nordisk motstand, forbudshets og forræderpolitikere” on Spreaker.

Frontlinjen är tillbaka med sitt sextonde avsnitt och denna gången diskuteras bland annat Nordiska motståndsrörelsens utveckling, framgångar och den senaste tidens expansion. Dessutom diskuteras den senaste tidens lögn- och förbudshets i fiendemedia från bland annat förrädarpolitikerna i Østfold.

Programledare Andreas Haglund Arnesen har, förutom sina fasta medarbetare Haakon Forwald och Tommy Nyberg, även med sig den norska riksrådsmedlemmen Tommy Olsen som från och med nu kommer att vara fast medarbetare i Frontlinjen.

I avsnittet diskuteras bland annat:

  • Veckan som har gått.
  • Motståndsrörelsen avancerar på alla fronter (med utgångspunkt i månadsrapporterna från Motstandsbevegelsen och Frihetskamp).
  • Lögner och förbudshets i fiendemedia.
  • Lyssnarfrågor.
Frontlinjen

Frontlinjen är en podcast driven av Nordiska motståndsrörelsen och nättidningen Frihetskamp. Fasta medarbetare är Haakon Forwald, Andreas Haglund Arnesen och Tommy Nyberg.

Programmet kommer primärt fokusera på Nordiska motståndsrörelsens verksamhet i Norge, men också andra ämnen som ideologi, politik och generella nyheter relevanta för organisationen och kampen kan diskuteras.

Nya avsnitt av Frontlinjen släpps varje torsdag klockan 18:00. För att komma i kontakt med Frontlinjen kan man skicka e-post: frontlinjen@frihetskamp.net

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om