Frontlinjen #11:
”Folkdomstolen väntar!”

FRONTLINJEN. Torsdagen är äntligen här och Frontlinjen är tillbaka med sitt elfte avsnitt. Denna gång med både intervju och en rad intressanta nyheter.

Listen to ”Frontlinjen #11: ”Folkedomstolen venter!”” on Spreaker.

Det elfte avsnittet av Frontlinjen är här och gästas denna gång av chefen för Motståndsrörelsens Näste 4 i Norge, Martin Steigedal, som är med för att berätta om offensiven i Molde och hur det går i mellersta Norge.

Utöver Steigeland deltar som vanligt programledaren Andreas Haglund Arnesen och hans fasta medarbetare Haakon Forwald och Tommy Nyberg som tillsammans diskuterar bland annat:

Frontlinjen

Frontlinjen är en podcast driven av Nordiska motståndsrörelsen och nättidningen Frihetskamp. Fasta medarbetare är Haakon Forwald, Andreas Haglund Arnesen och Tommy Nyberg.

Programmet kommer primärt fokusera på Nordiska motståndsrörelsens verksamhet i Norge, men också andra ämnen som ideologi, politik och generella nyheter relevanta för organisationen och kampen kan diskuteras.

Nya avsnitt av Frontlinjen släpps varje torsdag klockan 18:00. För att komma i kontakt med Frontlinjen kan man skicka e-post: frontlinjen@frihetskamp.net

Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ragnar Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ragnar
Medlem

Jag tycker att det är svårt nog att förstå skånska.