Friluftsdag i Näste 8

Lördagen den 16:e mars samlades kamrater ur kampavdelningen i Näste 8 för en dag i naturen. En tävling hade förberetts, så de närvarande delades in i två lag och för förlorarna utlovades det en belöning.

Fokus under dagen låg på orientering med karta och kompass. Lagen skulle hitta olika stationer för att där genomföra uppgifter. På första stationen skulle en eld startas med tändstål och på andra stationen gällde det att snabbt bygga en bår för att bära alla lagmedlemmar en bit.

När väl sista stationen var nådd, efter att ha gått cirka 3 mil, väntade en trevlig överraskning då det där bjöds på kaffe och en välsmakande köttgryta. Innan dess fick dock det ena laget sin belöning, vilken var att de fick göra 100 armhävningar.

När mörkret började lägga sig begav sig alla hemåt efter en jobbig men kul dag i Sörmlands fina skog och mark. Våga även du utmana dig själv och ansök om medlemskap!

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Mikael Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Mikael
Medlem

Grymt jobbat!