Friluftsaktivitet i Stockholms skogar

Den 11 mars kunde man känna lukten av brandrök i skogarna utanför Stockholm. Näste 1 var då i farten för att ha en välförtjänt friluftsaktivitet bland tall och gran. Aktiviteten var öppen för alla och många barn var på plats för att ta del av dagen. Inte bara en stor mängd nationalsocialister var på plats under dagen, även årets vackraste väder ärade nästet med sin närvaro.

Dagen började med samling och samåkning till platsen där aktiviteten skulle hållas. Efter mingel och förberedelser samlades alla runt Philip Olsson som demonstrerade hur man på enklast sätt tänder eld med tändstål. Efter genomgången delades alla in i grupper för att sedan tända egna eldar. Det dröjde inte många minuter innan skogen började fyllas med rök efter eldarna som nu hade fått fyr. En kopp vatten skulle kunna kokas över elden, efter det var elden godkänd.

Då nästet växt otroligt var det lämpligt att kolla att alla på plats kunde utföra det mest grundläggande med att vara i naturen. Alla klarade det galant, även barnen gjorde bra ifrån sig. Efter detta fortsatte dagen med grillande och socialt samkväm.

Är du intresserad av friluftsaktiviteter och kampen för raslig överlevnad och inte redan ansökt till Nordiska motståndsrörelsen, så vet du nog att det är dags att göra det.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om