Frifotingen Simon Engelin talar ut

BONNIER. TV4 ställer sig helt oförstående till att Simon Engelin från Nordiska motståndsrörelsen fortfarande inte sitter bakom lås och bom.

Det var den 30 september som Simon Engelin stod som arrangör för Nordiska motståndsrörelsens mycket lyckade demonstration i Göteborg.

Demonstrationen omgärdades av ett grundlagsvidrigt uppträdande från polisen och Engelin dömdes senare till 12 500 kronor i böter eftersom ledet svängt av för att inte gå in i polisens riggade fälla där demonstranter skulle gripas.

Men mainstream-media vill ha mer kännbara straff än så och att Simon Engelin fortfarande är en frifoting har upprört Bonnier-kanalen TV4. Engelin träder nu fram och förklarar hur det kommer sig att han fortfarande inte sitter bakom lås och bom.

Lyssna på ett urklipp nedan:

Listen to ”URKLIPP: Frifotingen Simon Engelin talar ut” on Spreaker.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar