Frieord kastar in handduken – arbetsbördan blev för stor

NORGE. Den invandringskritiska nätsidan Frieord lägger ner meddelades det i ett pressmeddelande som publicerades på hemsidan.

Det är Thorgrim Bredesen, redaktör för den invandringskritiska hemsidan Frieord, som i ett pressmeddelande meddelade att hemsidan nu lägger ner. Bredesen, som tidigare varit aktiv i bland annat Vigrid och som tagit avstånd från sitt engagemang, meddelar att det är arbetsbördan som är den främsta orsaken till att de nu avvecklar driften av hemsidan. I meddelandet skriver Bredensen:

Det är inte någon större dramatik annat än att dagens koncept känns för tungt för de inblandande. Det krävs mycket att driva ett företag och så länge allt görs på fritiden och frivilligt så är det viktigt att de inblandade har tid, lust och energi att stå på.

Bredesen avrundar inlägget med att informera läsarna om lanseringen av en ny hemsida som kallas för Ordet är mitt, där två av Frieords fasta skribenter är aktiva. Hemsidan beskriver sig som en ”konservativ tankesmedja”.

En av de fasta skribenterna är Alexander Halvorsen, som nyligen gick till angrepp mot Nordiska motståndsrörelsen i en artikel som publicerades på Frieord. Rubriken löd ”PÅSTÅENDE: Rødt, Antirasistisk Senter och Nordiska motståndsrörelsen är en och samma organisation”. Skribenten Arjuna från Frihetskamp kommenterade i efterhand angreppet i artikeln ”Don Quijote rider på Frieord”.

Källa:
Frieord kaster inn håndkleet – arbeidsbyrden ble for stor

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Axel Erikssonpeckerwood Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
peckerwood
Medlem

ble mere og mere pro sionister disse også.like greit å avslutte da

Axel Eriksson
Redaktör

Det var bättre krut i honom förr:

”Sist ut var en gäst från Norge, Torgrim Bredesen, som inledde sitt anförande med att förklara hur arbetet i deras östra grannland innebär att ’varje gång jag är i Sverige så fylls jag av kamp’. Bredesen påpekade att Motståndsrörelsen är ett samtalsämne i Norge och att bilden av organisationen är en effektiv och beslutsam gaturorganisation där medlemmarna inte skyler sina ansikten utan är stolta över att den verksamhet de bedriver.”

https://www.nordfront.se/de-talade-pa-aktivistdagarna.smr