Fredrik Vejdelands tal från Kungälv den 1 maj

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer mediegruppens film med Fredrik Vejdelands omtyckta tal från 1 maj i Kungälv.

Fredrik Vejdeland talar om hur stora delar av den så kallade ”arbetarrörelsen” hellre demonstrerar mot Motståndsrörelsen än för de arbetare som de säger sig representera. Han går igenom hur vänstern har gått från att representera arbetarklassen till att driva HBTQ- och värdegrundsfrågor.  Han nämner även att de tar emot pengar av personer som exempelvis George Soros.

”Jag vill fråga er i publiken: hade ni haft förtroende för Nordiska motståndsrörelsen, om Nordiska motståndsrörelsen hade fått stöd och finansiering av en person som George Soros?

Tror ni, att Nordiska motståndsrörelsen någonsin kommer att ta emot stöd från en sådan skurk?

Nej, och där tror ni helt rätt. För till skillnad från den så kallade arbetarrörelsen så tänker vi inte att sälja ut vårt folk eller våra arbetare. Det är inte bara oförenligt med vår ideologi, det går emot vår heder.” -Fredrik Vejdeland

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Wäring says:

  Fantastiskt tal! Konfrontativt med vass udd och rättfärdig vrede.
  Lika bra att påminna om vad Vejdeland konstaterade i ett tidigare tal: All försök till anpassning leder till avradikalisering. Se bara på de andra kända nationalistiska profiler som kämpat under så många år, nu sitter de och hejar på gamla SDU som bildat nytt parti, det är vad deras väg har lett dem till.
  Motståndsrörelsen står när de andra faller!

 • Påläst says:

  Störande musik.

 • Leif Eriksson Leif Eriksson says:

  Fantastiskt bra tal! Tips: På Nordisk Radio kan man höra hela talet.


 • Lämna ett svar