Fredrik Vargas från Folkets demonstration: ”Ni är fiender”

SVERIGE. Nationalsocialister och rastänkande svenskar är inte välkomna på Folkets demonstration. Detta menar Fredrik Vargas Friberg som är en av personerna bakom.

Fredrik Vargas från Folkets demonstration har lagt upp en film där han skålar för Sverige och håller en förvirrad monolog till svenska folket om nationens fiender. Både nationalsocialister och rastänkande svenskar (”rasister”) utmålas som fiender till Sverige då de ”svärtar ner den svenska fanan”. De är ”pack” och ”as”, säger Vargas medan han dricker öl och talar om enighet.

Nättidningen Blueshift, som i flera artiklar granskat Folkets demonstrations sionistiska kopplingar, skriver att Vargas först publicerade filmen på sin Facebook-sida men att den togs bort redan dagen efter, ”när Vargas förmodligen nyktrat till. Nu har Youtube-användaren corazondelsur publicerat filmen igen och lagt in undertexter så att vi andra ska kunna förstå vad Vargas egentligen pratar om.

TageWily skriver i kommentarerna:

Jag har fan inte tid att titta på detta, och ändå gjorde jag det. 12 minuter av mitt liv bara försvann och nu kommer jag kämpa resten av livet för att gottgöra för det. I nationalsocialismens namn förstås.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments