Fredlös

INSÄNDARE. Skribenten Hildesvärd skriver i denna insändare om hur nationella har blivit fredlösa i Sverige och hur detta gör oss starkare än våra fiender.

Insändare

Det här är en insändare. Åsikterna som framförs i insändaren behöver inte nödvändigtvis fullt ut delas av Nordfront eller Motståndsrörelsen.

Vill du som läsare av Nordfront tycka till om något i en insändare? Skicka då insändaren till redaktionen@nordfront.se

Under flera decennier har vi nationalister blivit förföljda, uthängda i pressen, straffade, avskedade, misshandlade, demoniserade, uteslutna ur föreningar och utstötta till ett socialt utanförskap och isolering.

Förföljelserna beror inte på att vi begått brott utan för att vi har åsikten att den utomeuropeiska massinvandringen är mycket skadlig för Sverige och svenskarna. Det är alltså omtanken om vårt fosterland vi straffas för.

När vi presenterar vetenskapliga bevis och påtalar verkligheten om invandringens negativa konsekvenser så kallar etablissemanget det för ”rasism” och ”hets mot folkgrupp”. Det politiska etablissemanget och journalistkåren slår dövörat till mot vår kritik och kräver att alla ska delta i den politiskt korrekta lögnen att alla invandrargrupper är lika i karaktär och begåvning som svenskar (av den nordgermanska stammen) och att invandringen är bra för Sverige.

Regering, riksdagspolitiker, kommunpolitiker, polisen, domstolar, offentliga tjänstemän, fackföreningar och framför allt journalister samarbetar och samordnar sin förföljelse av oss i ett ideologiskt nätverk utan administrativ organisation.

Vi nationalister har ingen rättssäkerhet och rättsskydd när vi utsätts för mobbing, uthängning i pressen, blir avskedade, diskriminerade m.m. Hela PK-etablissemanget anser att vi får skylla oss själva när vi har våra åsikter och ser mellan fingrarna och bagatelliserar övergreppen mot oss. Mord, misshandel och skadegörelse bedöms av domstolar som förmildrande när offren är nationalister. Skulle en nationalist däremot använda våld mot en invandrare eller mångkulturförespråkare så anses det som ett extra grovt brott och kallas för hatbrott.

Journalisterna mörkar alltid identiteten på invandrade brottslingar, även vid mord och våldtäkter, men avslöjar gärna nationalisters identitet även vid vid bagatellbrott.. T.o.m. nationalister som inte är misstänkta för brott hängs ibland ut med namn och porträtt i pressen för att underförstått mana till hat, förföljelse, diskriminering och våld mot dem (uthängningen efter demonstrationen i Göteborg är bara ett exempel (samtliga av de uthängda har friats)). T.o.m. när en nationalist utför hjälpverksamhet kan han utsättas för hatisk häxjakt från pressen. Ett exempel nyligen är en pensionär som inte varit politisk aktiv på flera år och som nu ideellt underhållit åldringar och sjuka samt startat en insamling för djurskydd. För dessa välgärningar hängdes han ut på löpsedlar, omslagssida och stor artikel samt videofilm i Aftonbladet, Expressen, GT och Hallands Nyheter. Deras rubriker och budskap var: RASIST UNDERHÖLL PÅ SENIORBOENDE, HÖGEREXTREMIST ROAR PENSIONÄRER! Socialchefen i nationalistens kommun förbjöd honom att underhålla gamla och sjuka trots att han är populär och efterfrågad. World Animal Protection stoppade nationalistens insamling för plågade djur med motivet att organisationen inte delar vad han ”står för”.

Jag konstaterar att vi nationalister är fredlösa i dagens demokratiska samhälle. Hela etablissemanget har i princip förklarat krig mot oss. I denna situation måste vi sluta oss samman, skydda och försvara oss mot etablissemangets och enskildas angrepp. Vi måste ta fienderna på allvar. De är reella angripare och de vill skada oss.

Vi kan använda oss av deras egna metoder: Identifiera personerna bakom angreppen, hänga ut dem i nationell press och på nätet samt vidta administrativa åtgärder av samma typ som etablissemanget gör mot oss. Vi kan också bygga upp ett ideologiskt nätverk som verkar bland många samhällsfunktioner.

Denna situation är inget vi önskat. Vi ville vara fullvärdiga medborgare i en samhällsgemenskap där alla har rätt till politiska åsikter utan att bli straffade. Men det ville inte etablissemanget. I stället för saklig debatt så valde etablissemanget att bedriva häxjakt på oss.

I den ideologiska kampen så bör det bli en tydlig polarisering mellan de som vill bevara vårt nordiska folk och de som vill att vi ska utplånas genom massinvandring och rasblandning. Vi har några avgörande fördelar:
– massinvandringens negativa konsekvenser ökar för var dag.
– vi nationalister har en viljestark övertygelse som grundar sig på vetenskap och erfarenhet.
– många av oss är härdade och har förlorat jobb, företag, möjlighet till yrkeskarriär samt har blivit socialt utstött och har därför knappast något att förlora längre.
– de personer som förföljer oss har oftast mycket att förlora och klarar sällan den mentala påfrestning som följer när de själva utsätts för samma åtgärder som de tillfogat nationalister.

Den som inte har något att förlora är den farligaste motståndaren.

/H. Hildesvärd

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Anders JonssonSigfridValhallaFimbultyrTobias Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Tobias
Medlem

Bra skrivit kamrat och helt rätt med.Den som förlorat allt och är trängd in ett hörn är den absolut farligaste

Fimbultyr
Medlem

Vi som germanska nationalister behöver ha och vara committade åt den mest energiska och vitala debatt och självkritik i moraliskt hänseende, på en pågående basis! Vi kan egentligen aldrig slappna av i att täcka upp för våra tillkortakommanden, och skapa god framtida karma.

Samtliga anknutna till NMR, samt germanska nationalister i allmänhet, behöver ta krafttag och ha högsta möjliga etiska och moraliska standard i allt vi tänker, känner, säger, och gör! Under demonstrationer, emellan demonstrationerna samt under vardagliga aktiviteter.
Hedra din själ och rasen på det sättet!

Skada aldrig andra, planera aldrig att skada andra!

Valhalla
Medlem

Du har en god och idealistisk inställning Fimbultyr. Men jag tror inte du har drabbats av den förföljelse som vi fredlösa utsatts för. Vårt enda alternativ är aggressivt försvar/hämnd eller att låta motståndaren helt förstöra våra liv.
Den germanske nationalisten måste vara modig och hård. Att vända andra kinden till upplever fienden som svaghet och plågar oss allt mer. Joseph Goebbels: ”hämnden är en rätt som ska serveras kall”.
Lär av SA:s strategi. Den lyckades till 100 procent.

Horst Wessel! Närvarande!

Anders Jonsson
Medlem

Jag tror inte man kan ge ”Fimbultyr” bättre svar på tal än du just gjort.

Lysande och rättfärdigt och sant!

Sigfrid
Medlem

Riktigt bra artikel som beskriver den sjuka verkligheten i vårt land.