Franska generaler anklagar Macron för förräderi

GLOBALISM. I ett öppet brev skrivet av Frankrikes försvarsminister och ett tiotal generaler anklagas Macron för förräderi efter att ha undertecknat FN:s kontroversiella migrationsramverk.


Nu har både försvarsministern och militären i Frankrike fått nog av president Macrons svartkonster.

Frankrikes försvarsminister Charles Millon och ett tiotal generaler angriper i ett öppet brev landets president Emmanuel Macron för hans undertecknande av FN:s migrationsavtal. Avtalet reducerar landets suveränitet, hävdar de. I brevet anklagar de Macron för att ha förnekat demokratin och för landsförräderi eftersom Macron inte tillfrågade folket innan han skrev på avtalet.

I brevet står bland annat följande:

Den franska staten är sen med att inse omöjligheten i att integrera för många människor, utöver [det faktum] att alltför avvikande kulturer under de senaste 40 åren har ackumulerats i områden som inte längre lyder under republikens lagar.

Brevet är skrivet av general Antoine Martinez. I texten lägger man även till att massinvandringen ödelägger Frankrikes civilisatoriska landmärken. Förutom Martinez har ytterligare tio generaler, en amiral, en överste och försvarsminister Charles Millon skrivit under brevet.

Presidenten och den tidigare Rothschild-bankiren Emmanuel Macron har bara stöd av 18 procent av Frankrikes befolkning i en nyligen genomförd opinionsundersökning.

Källa:
Franska generaler i brev till Macron: Skriva på FN-avtalet är förräderi

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Karl-Путин APerRickardSverkerRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Ja visst, äntligen tunga röster! Afroimperialisten Napoleon IV Macron kan bli den första förrädaren som fälls.

Bo
Medlem

Folket och militären i förening kan vara en god grund för radikal förändring. Har möjligen Finspång någon vänort i Frankrike? Lyktstolpar lär i alla fall finnas gott om även i det landet.

Rokviken
Medlem

Dessa insiktsfulla militärer borde har förstått för decennier sedan att loppet är kört när man låter massiv av artfrämlingar invadera det egna landet.

Sverker
Medlem

Tydligen mer stake än i vår högsta militärledning, som leds av en ÖB som måste vara den mest patetiska general som någonsin funnits. Den enda stake han har, är den (((omskurna))) variant som sitter djupt i hans eget arsel! Ni försvarsanställda som smygläser på Nordfront, hur kommer det sig att ni inte gör uppror? Hur står ni ut med er själva?

Rickard
Medlem

Revolution

Sverker
Medlem

Oj, nu börjar Gula västarna uttala sig, i en riktning som är jätte-tabu = sant :-)
https://katana17.wordpress.com/2018/12/14/yellow-vests-protester-calls-out-the-jews-and-fake-news-dec-2018-transcript/

OBS att denna hemsidan har oceaner av annat tabu-belagt, dessutom.

Hur skall bankirlakejen tackla allt detta, landets militärledning säger att han är landsförrädare! Det måste han förhålla sig till. Det går inte att låtsas som det regnar här.

Per
Medlem

Wow!

Nu har Bonnier/monopolmedia lite ”damage control” att ta tag i.

Nu kommer propagandan att behöva bli lite mer uppenbart utstuderad än normalt.

Mazel tov.

Karl-Путин A
Medlem

Landsförrädare ställer man framför en mur och avrättar – nu är det bara att ta steg två.