Frankrike hotar att attackera Syrien om gasattacker bevisas

UTRIKES. Frankrikes president har hotat med att landet kommer att gå till attack mot Syrien om de påstådda gasattackerna visar sig vara sanna.

Frankrikes president Emmanuel Macron uttalade sig under tisdagen gällande de påstådda gasattackerna i Syrien. Han meddelade då att om de bekräftas vara sanna, så kommer Frankrike att gå till attack mot Syrien.

Uttalandet kommer efter förra månadens anklagelser om att den syriska regeringen ska ha beordrat gasattacker i landet. Han tillade dock att fransk underrättelsetjänst ännu ej lyckats finna några hållbara bevis på att den syriska regeringen skulle genomfört några gasattacker.

Macron medgav också att han fört samtal om de påstådda attackerna med Rysslands president Vladimir Putin. Han lät också meddela att landet ännu ej genomfört några attacker i Syrien.

Trots att Frankrike valt att hota med attacker, har landet dock valt att inte göra något utan fakta. USA:s utrikesminister Rex Tillerson har däremot redan anklagat såväl Syrien som Ryssland för gasattacker i Syrien. Detta trots att det saknas några hållbara bevis för påståendet.

Källa:
’France will strike’ if proof found chemical weapons used in Syria – president

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
KlausSverkerJossRokvikenKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigbjorn
Medlem

Men varför i helvete skulle Syrien använda stridsgas när de VET att västländer hotar med angrepp om de gör det. Har jag bara missförstått situationen eller är detta de mest uppenbara falsk-flagg attackerna jag sett? Folk måste väl begripa att detta inte går ihop, varför skulle Syrien ta sådana risker?

Karl-Путин A
Medlem

Det handlar om byggandet av storisrael som ju ska vara allt land mellan floderna Eufrat och Nilen. I norr, mot Eufrat kontrollerar Israels proxystat USA större delen av området som ligger söder om Eufrat i Irak och Syrien. Det finns två religioner i området som har lögnen som ett helt legitimt vapen, den ena religionen mycket mer än den andra. Hela anfallskriget mot Syrien är ju sanktionerat med lögner – varför skulle lögnerna upphöra nu när (((man))) kommit så långt?
comment image
Länderna som Eufrat rinner igenom är Turkiet i norr, Syrien och Irak.

Rokviken
Medlem

Dränera området på kartan och skicka de potentiella raketforskarna till Europa. Långt innan dess och under tiden har man feministtvättat den vita befolkningen. Batikhäxor och diverse av samma sort oavsett kön anammar detta och tar emot dessa dysfunktionella element som blir till oskyldiga kramdjur.
Oy Vey om några små vita flickebarn hamnar i vägen för dessa hetlevrade virila unga ”ensamkommande”. De är ju oskyldig. Sådan är agendan och följs till fullo.
NMR är vår lösning!

Joss
Medlem

Han är lurig han Macron. Fullt möjligt att det här utspelet egentligen syftar till att peka finger på USA.

Sverker
Medlem

Så patetisk han är, Rotchildbank-lakejen.
Det är ju så dumt att inte ens MSM vet hur dom skall skriva om det.
Asen har inte hunnit koordinera sina falskfalggoperationer!
Juden är i panik :-)

Klaus
Medlem

Fransmän måste förstår att Macron är en franskfientlig förrädare och att Rothschilds parasitland Israel inte är Frankrikes eller Europas vän, tvärtom. Kärnvapenmakt Storisrael vore riktigt farligt för Europa.