Främlingsparti invalt i Nederländerna

FRÄMLINGSINVASIONEN. Under onsdagen gick Nederländerna till val, och resultatet är uppseendeväckande. För första gången har ett renodlat främlingsparti valts in i parlamentet.

Partiet Denks grundare Tunahan Kuzu och Selçuk Öztürk.

Efter onsdagens val i Nederländerna står det klart att ett turkiskt parti valts in i parlamentet. Partiet Denk som grundades av turkarna Tunahan Kuzu och Selçuk Öztürk fick två procent av rösterna och tre mandat. Högst upp på partiets agenda står bland annat bättre relationer med Turkiet, fortsatt massinvandring och införandet av ett ”rasistregister”.

Syftet med ”rasistregistret” är att medborgare som fällt ”diskriminerande uttalanden” i ”omfattande mängd” ska förbjudas att arbeta inom offentlig sektor. Denk föreslår även upprättandet av en tusen man stark ”rasist-polis” i syfte att straffa ”rasistiska” medlemmar av värdbefolkningen, samt införandet av en ”mångfaldskvot” inom offentlig sektor och företagsstyrelser.

I övrigt visar resultatet att socialdemokratiska PVDA decimerats medan liberala VVD behåller förstaplatsen trots en viss väljarflykt. Andraplatsen går till invandringskritiska PVV, tätt följt av kristdemokratiska CDA och vänsterliberala D66. Noterbart är även att miljöpartiet GroenLinks går framåt och vinner sjätteplatsen, samtidigt som kulturnationalistiska Forum för Demokrati valts in med två mandat.

Källor:
Trouble brewing in Netherlands as Erdogan supporters win first seats in Dutch election
Holland: Immigrant-Muslim Party Wants “Racism Police” to go after Free Speech
Tweede Kamerverkiezingen 2017
Inclusieve-samenleving

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

93 Kommentarer till "Främlingsparti invalt i Nederländerna"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Ursinnig
Gäst
Nybörjare
Ursinnig

Så här går det till i ett land med ett ”tolerant” och konsensussökande folk. Kom inte och gnäll efteråt!
Sedan att många holländare röstade på liberalerna visar hur illa ställt det är med folkviljan mot invasionen i det landet.

Joch F
Gäst
Nybörjare
Joch F

Så här ser det ut när en nation dör! Det är adjöss med Nederländerna för all framtid.

Inom kort är det Frankrikes tur och i höst är det val i Tyskland. September 2018 är det så dags för oss. Nu går det allra sista tåget för Europa, sedan finns ingenting!

X
Gäst
Nybörjare
X

Du tror väl inte att demokrati är lösningen på våra problem?

Joch F
Gäst
Nybörjare
Joch F

När jag har nära 100% av befolkningen mot mig, dvs samma befolkning som jag försöker rädda, då vet jag inte vad som är lösningen på problemet.

Förklara, när vi i dagens samhälle inte ens har en enda procent av befolkningen med oss vad är då lösningen?

Lefflan
Gäst
Nybörjare
Lefflan

Vad försöker du säga Joch. Att det är kört och att vi alla ska ge upp bara?
Allvarligt ta din defaitism och håll käften.

Joch F
Gäst
Nybörjare
Joch F

Lefflan,

Nej jag frågar vad lösningen är.

Själv ser jag allmänna val som en indikator på hur väl man lyckas med sin verksamhet.

Återigen, vad är lösningen? Rak och ärlig fråga.

Fänrik Stål
Gäst
Nybörjare
Fänrik Stål
Tyvärr har den senaste tiden lett mej att tro att Joch har rätt. Vi har förvisso vunnit lite i form av Brexit och Trump, men chansen har Le Pen vinner i Frankrike är väldigt liten. Hon kanske kan vinna första omgången, men sen går mångkultureliten oavsett om dom kallar sej höger eller vänster och främlingarna ihop inför andra omgången och röstar för en fortsatt förstörelse. Här hemma är SD ett skämt. Dom lär förvisso växa 2018 men sen kommer mångkultureliten att tävla om vem som kan ta mest avstånd samtidigt som SD själva tävlar med sej själva om att ta… Läs mer »
Sebastian Elofsson
Redaktör
Nybörjare
Fänrik Stål, Grunden i det du säger är absolut sant. Man ser tydligt att vår ras genom historiens gång har gått igenom flera cykler av uppgång och fall. Civilisationer har rest sig för att sedan gå under på grund av, som du redan nämnt, dekadens. I många fall till följd av rasblandning. Det gamla Egypten är ett exempel medan Indien och Romarriket är andra exempel. Därefter har nya civilisationer och riken byggts upp för att sedan falla. Det är en naturlig cykel som ständigt återupprepar sig; liv, död, återfödelse. Den mest högstående civilisationen vår ras hitintills har byggt upp är… Läs mer »
Fänrik Stål
Gäst
Nybörjare
Fänrik Stål
@ Sebastian Elofsson. Du har rätt i det du säger, men faktum är att vid sidan om civilisationer har även raser har kommit och gått. Bara ett exempel: De gamla egyptierna var varken araber, semiter eller mörkhyade, utan hade stora likheter med väst- och mellaneuropéerna och om jag inte tar fel så gällde detsamma även de gamla grekerna och perserna varav åtminstone dom senare numera är ganska utblandade med araber/semiter och orientaler. Ett högstående och högteknologiskt folk/ras som däremot har överlevt i stort sett oförändrade 1000-tals år och verkar fortsätta med det är östasiaterna/mongolerna. Även om det iofs finns vissa… Läs mer »
Fänrik Stål
Gäst
Nybörjare
Fänrik Stål

Det blev en liten felsyftning där.

Folken där har i stort sett avsaknad av allvarlig dekadens, men givetvis inte avsaknad av naturlig nationalistkänsla, utan raka motsatsen.

Nationalistkänsla har dom så det räcker och blir över. Jag önskar bara att europeiska folken hade en bråkdel av den.
Obs, jag talar nu givetvis inte om oss nationalister, utan om ”vanligt” folk (Svensson) i allmänhet.

Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!
Gäst
Nybörjare
Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!

Der kostbarste Besitz auf dieser Welt, aber – ist das eigene Volk.
Und für dieses Volk – und um dieses Volk, wollen wir Ringen und wollen wir kämpfen.
Und Niemals erlahmen; und Niemals ermüden; und Niemals verzagen; und Niemals verzweifeln.

Adolf Hitler, 1933 i Nürnberg.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Att ALDRIG tveka, att aldrig förtröttas, att aldrig förlamas i kampen om det egna folket. (Synd att tyskan är så undanskuffad – detta fina kampspråk.)

Jarl Stoltz
Gäst
Nybörjare
Glem nå ikke at enhver stor organisasjon / bevegelse alltid er startet av kun et fåtall dedikerte mennesker… Er det noe jeg er ”møkkalei”, så er det folk som stadig sier vi ikke har en sjanse. Det er nettopp denne holdningen eliten ønsker at vi skal ha – det er en del av deres strategi, en strategi som mange dessverre faller for. Det handler om å bygge den første dominobrikken – de første steg kan være tunge…men har man først bygget den første brikken behøves bare en liten dytt. Så slutt å syt…kanskje er Motstandsbevegelsen enda realativt marginal nettopp fordi… Läs mer »
Lefflan
Gäst
Nybörjare
Lefflan
Vad får alla att tro att detta så kallade demokratiska val är legitimt? Det viktiga är inte hur man röstar, det är vem som räknar rösterna som spelar roll. Om varenda etnisk holländare röstade nationellt, så skulle de partiet ändå få minimalt med % medans etablissemangets partier får skyhöga % och vilseleder befolkningen totalt till hur det faktiskt ligger till i opinion bland folket, om alla bara visste så skulle de bli fly förbannade och organisera sig mot diktaturen som råder, men mass medial propaganda och allmän hjärntvätt hindrar detta uppvaknande. Istället sitter alla och dömer ut nationer när valresultat… Läs mer »
Nordseegermane
Gäst
Nybörjare
Nordseegermane

Begreppet ”liberal” i Nederländska förhållanden betyder frihet för affärsvärlden, låg skattenivå, liten inblandning från staten osv. Med andra ord, det har absolut ingenting gemensam med amerikanska begreppet ”liberal”. NL Liberal är ”höger” och Amerikansk Liberal är ”vänster”

Nordseegermane
Gäst
Nybörjare
Nordseegermane

kommentaret var riktad till Ursinnig

Anon
Gäst
Nybörjare
Anon
Så Européerna väljer alltså Islam, precis som de en gång i tiden valde Kristendomen. Tragiskt. Riktigt jävla tragiskt. Det är att spotta sina förfäder rakt i ansiktet. Att vända ryggen till alla de hundra tusentals, om inte miljoner, som har dött för att hålla muslimska erövrare borta från Europas gränser. Att de har hjärntvättats av judarna i hela sitt liv är ingen ursäkt när de faktiskt ser verkligheten med sina egna ögon varje dag då de går utanför dörren. Fy fan för detta förräderi. Tiden för att välja sida är redan över, antingen står du med ditt eget folk eller… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Demokratin tillåter folk som inte har det minsta band till ett land att komma och tillskansa sig makt för att sedan formligen sluka landet på sikt, jag har inget till övers för denna demokrati.

Göran Rusberg
Gäst
Nybörjare
Göran Rusberg
Det skall dock inte överdrivas allt för mkt. Jag läste att det finns hela 400 000 turkroaches i NL, det var denna stora grupp som lyckades få in främlingspartiet i parlamentet. Detta är också ett stort bevis på att dessa halvmänniskor måste deporteras. Att det iöh taget är lagligt att ett främlingsparti kan få verka för sitt värdlands undergång är hissnande. Skulle det kunna gå till likadant i Sverige? Jag har ingen aning själv. Oavsett, dessa ”människor” måste definitivt förflyttas ut ur Europa. Buffertzoner måste skapas långt in Turkiet, Kaukasien, medelhavsregionen inkl. Israel, för att skydda Europa. Detta är att… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Erdogans 400 000 tentakler i Nederländerna.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Jag hade föredragit om det hade varit ett främlingsfientligt parti som hade kommit in i parlamentet. Detta är riktigt illa att rasfrämlingarna har ett helt eget parti och inte bara dom vanliga som infiltratörer. Rasfrämlingar har ingen rätt till politisk makt i våra länder. Jag mår verkligen lika illa som (((ugglan))) just nu.

Krille
Gäst
Nybörjare
Krille
Det är ju inte det att det är muslimer som är det allra värsta. Visst är det ett h-e med muslimer och islam eftersom det i sig indikerar idioter, låg-iq, smuts etc. Det är ju smutsraser med arkaisk pre-human Homo Erectus i sig via neger-DNA som är det allra värsta. Otroligt egentligen att värdelösa smutsfolk som är kanske 1 miljon efter renrasiga vita i genetisk utveckling nu sätter sina smutsiga fötter på vår jord och tar sig ton pga juden skaffat sig all denna makt med sina lögner och sitt bedrägeri och manipulerat fram denna utveckling med sin inneboende ondska… Läs mer »
Göran Rusberg
Gäst
Nybörjare
Göran Rusberg

Vilka är (((dom))) egentligen? Varifrån kommer dom? Pewdiepie föreslår i en av sina senare videos att dom kom till jorden från yttre rymden med en komet för länge sedan. Låter väl som en lika bra förklaring som Schlomos egen: Alla hatar oss!? Vet inte varför!? Har inte gjort något!? Vill inte bo i Israel/vill bo i Israel, måste förstöra civilisationer, måste tjäna sheckels på andras arbete, etc.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Varför inte? Enligt kristendummens heliga bok så var det ju några hundra änglar som gjorde uppror mot gud och kastades ner på jorden. Kanske finns det ett litet korn av sanning i den berättelsen?

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Skriver: Hur var det nu G A Oredsson skrev för länge sedan? Först kommer de hit, gnäller och snyftar – sen är det de som bestämmer över oss.

SS
Gäst
Nybörjare
SS

Kvotering – för gnällspikar som inte klarar konkurrensen.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

De utnyttjar demokratin för att steg för steg tillskansa sig makt i våra länder, sakta men säkert bygger man sin maktbas.
Detta är en kolonisering, vänta och se bara.

Den så omhuldade demokratin är ett tveeggat svärd och nu använder man det emot oss, vänta och se som sagt.

Johnny Nillson
Gäst
Nybörjare
Johnny Nillson

Som sagt:

Vi skall ta över ert land med hjälp av er demokrati!

Nästa Sverige 2018, undrar hur många platser de får?

Joch F
Gäst
Nybörjare
Joch F

2014 fick de 87%, eller 100% beroende på hur man resonerar. De behöver inte egna partier för att ta över Sverige.

Johnny Nillson
Gäst
Nybörjare
Johnny Nillson

OK! Du vinner :( …:) :)

Joch F
Gäst
Nybörjare
Joch F

Nej jag är svensk nationalist så jag förlorar. Men jag fattar vad du menar ;-)

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

De får 100% nästa gång också om inte vi får en riksdagsstol.

Joch F
Gäst
Nybörjare
Joch F

Ja! Bra att inte bara jag säger det. Inte för att jag egentligen gillar att säga det, men det är ju fakta. Sanningen är att nära 100% röstar FÖR invasionen.

Om rasmedvetna nationalister hade åtminstone 10-20% så skulle jag kunna tro på en framtid, men nu är ju nästan 100% mot oss och FÖR invasionen. Helt otroligt egentligen!

SS
Gäst
Nybörjare
SS

Clever girl!

Bremer
Gäst
Nybörjare
Bremer

Ja, Fredrik(a)or, brukar vara det :-P

Joch F
Gäst
Nybörjare
Joch F

Visst är det ockupation och kolonisering…och nära 100% av svenskarna fortsätter att rösta FÖR sin egen undergång.

Ursinnig
Gäst
Nybörjare
Ursinnig

Med förevändningen ”vad finns det annars för statsskick i stället för demokrati?”
Standard svenssonfråga.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
@Ursinning Jag brukar kalla det för ”Nordisk demokrati” på folkgemenskapens grund, dvs. Nationalsocialism. I Nationalsocialismen folkomröstar det egna folket i viktiga frågor, och staten följer folkets röst. Detta förutsätter en nation som bygger på folkgemenskap, blod och jord, för att kunna nå enighet om de övergripande målen. Samhället tjänstemän har ett långtgående personligt ansvar och tillsätts efter meriter dvs. kunskaper, fallenhet och förmåga. Viktiga och ledande positioner kan endast innehas av etniska svenskar och efter prövning också av andra etniska nordbor, eller av människor av närbesläktat blod. Nationalsocialismen bygger i sin tur på Meritokrati och rekrytering av vårt eget folk… Läs mer »
Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Merokrati!

Död åt demokratin!
Gäst
Nybörjare
Död åt demokratin!
Det är så sant som det är sagt. Men å andra sidan är det ju bara vi upplysta som känner till det, majoriteten av svenska folket gör uppenbarligen inte det, vilket kanske har både för- och nackdelar. Ponera att meritokrati skulle bli mer känt bland allmänheten, att det skulle börja övervägas att ersätta demokratin med, hur skulle det tas emot av allmänheten? Om jag inte missminner mig, har ju Nils-Eric Hennix föreslagit ett införande av meritokrati istället för demokrati, att man måste avlägga ett prov med minst ett visst antal rätt för att bli röstberättigad, plus en del andra punkter… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

@Johnny Nillson
@Joch F

Är helt häpnadsväckande – eller kanske inte med tanke på var herrarna kommer ifrån – man kommer till ett annat land och grundar ett parti som för en linje att närma sig det land man härstammar från och dessutom plädera för öppna gränser!

Fräckhet, en bottenlös fräckhet, och ett bevis på vad som driver dessa folk och vad de innerst inne är för några.

Joch F
Gäst
Nybörjare
Joch F

Mmm…och vänta bara tills de utgör egen majoritet (vilket de kommer göra under vår livstid), oj vad kvarvarande svenskar kommer lida då.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

En ytterst förnedrad och patetisk folkspillra om inget annat, endast värd avsky och förakt.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Konstantin

Detta har väl varit den judiska maktstrategin i tusentals år. Varför tror att du Nordens tidigare sunda länder hade lagstiftning som hindrade bland annat judar att bosätta sig och etablera sig ?

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Fruktansvärd dumhet att ge dem denna frihet med andra ord.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind
@Konstantin Det finns två olika sätt att ta över ett annat folks land och nation: – Kolonisation – Ockupation Båda år fientliga handlingar och använder det blottor som finns i försvaret mot angriparen, för att uppnå de mål som maktambitioner har definierat. Krig förs på många olika sätt, krig kan även föras utan vapen i hand. Krigets mål är alltid främmande folks överhöghet över ett landområde. Kriget mot Sverige och Norden har de senaste 70 åren förts huvudsakligen utan vapen, detta har varit möjligt genom att riksdag regering och samhällsfunktioner har tagits över av främmande folk och främmande intressen. Sveriges… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Ett sorgligt och alltför välbekant faktum är ju som du påpekar det finns mängder med kollaboratörer inom riket, de människor man känner mest hat emot.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

The first and fiercest punishment ought to fall first on the traitor, second on the enemy. If I had but one bullet and I were faced by both an enemy and a traitor, I would let the traitor have it.

-Codreanu

Agaton
Gäst
Nybörjare
Agaton
André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Maar saa jävla illa!

leen
Gäst
Nybörjare
leen

Har väntat på redan föra valet att vi skulle få ett rent muslinparti i Sverige som alla svensk hatare röstat på som skulle få minst 60% av rösterna

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Kan föreställa mig att majoriteten av idioter hade röstat på muslimpartiet om inte annat för att hålla ”nazister” och ”rassar ute från inflytande.

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat
Säga vad man vill om den nederländska toleransen, men tolerant är den.. Jämnstora med DENK är SGP, ett Kalvinistiskt (en protestantisk variant) fundamentalistiskt, teokratiskt parti, som har sin bas i ”Bibelbältet”, där det har absolut majoritet i en del valkretsar. – De fick 2,1% och 3 platser. Deras röstandel har ökat under 2000-talet, från 150000 till nästan 200000. – De vill ha en regering som fullständigt baserar sin politik på Bibelns lagar. – De motsätter sig allmän rösträtt och förordar ”huismanskiesrecht” där enbart manliga familjeförsörjare har rösträtt. – De tar helt avstånd från abort, och bögäktenskap. – De vill återinföra… Läs mer »
Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

*röstantal (inte röstandel)

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Synen på abort och homoäktenskap samt dödsstraffet är bra, absolut, men förövrigt, nix.
Hur som helst, det allra värsta är turkpartiet och inget annat.

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

Troligen är det bara SGP:arna som kan konkurrera med muslimerna, vad gäller barnafödande.
De har även 2011 lyckats påverka Ruttes regering till att bibehålla utökat ekonomiskt stöd till familjer med fler än 2 barn, något som denne demografiskurk ville avskaffa.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Med all sannolikhet går väl stödet även till familjer vilka frambringar yngel som då rakt inte ser ut som holländare kan jag tänka.

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

Sant. Men fler vita holländska barn är en nödvändighet, om inte de du nämner skall få majoritet.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Där säger jag ju naturligtvis inte emot.

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

Slutresultatet från gårdagens val visar att SGP fått 272 000 röster en ökning med ca 75 000 röster från 2012.
Det är ca 10 000 fler än DENK.

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

Edit.

Slutresultatet kommer först i nästa vecka. Glöm kommentaren.

-
Gäst
Nybörjare
-

Skandal!

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Detta var intressant! Nu hoppaa jag att Sverige följer efter och inför rasistregister som kan kopplas till rasistavgifter som populärt kommer att kallas rasistskatt (gäller bara etniska svenskar eftersom invandrare och främlingar inte kan vara rasister utan alltid är offer för värelandsbefolkningen). Antirasistkvoter på arbetsplatser borde ha införts för länge sedan. Vi kan anta en Sydafrikansk modell, där det i många fall endast svarta och bruna får lov att inneha betalda arbeten, så slipper vi all rasism på arbetsplatserna, eller att företag agerar rasistiskt gentemot medborgare och kunder. Det blir då en mer rättvis värld med allaslikavärde.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Valresultatet visar verkligen hur fördummade nedgången nederländare är.
Rasfrämlingar och kulturfrämlingar får steg för steg mycket mer politisk makt eftersom Europas NWO ockupationspolitikerna ger dem självklart (men i rena självmordet eller folkmordsavsikt) europeiskt medborgarskap och jobb i statliga institutioner. Turkar får dessutom organisatoriskt och finansiellt stöd från Turkiet.

Nordseegermane
Gäst
Nybörjare
Nordseegermane

@ Klaus

Skenbar har du rätt. Men själv tycker jag att det är inte uteslutet att valet i Nederländerna är massivt falsifiserad!

Stalin: It is not the votes that count, but he who counts the votes!

Asgeir
Gäst
Nybörjare
Asgeir

Cheferna, alltså kapitalistsvin, pratade om valet i fikarummet idag. De konstaterade endast en sak: ”Det är bra att Geert Wilders inte vann”, inte en tanke åt det faktum att Holland håller på att invaderas av massvis med turkar och att dessa turkar nu organiserar sig mot ursprungsbefolkningen.

Kapitalismen, judens gift för att förinta den vita rasen, förvandlar vita människor till våra egna värsta fiender.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Asgeir

Det är skillnad på chefer och chefer.

En anställd karriärchef är sällan varken ett kapitalistsvin eller en folkkamrat, utan istället mest en medlöpare till utomstående särintresset.

Många av dessa karriärchefer är villiga predikanter till ”företagskulturer” som särskilt i stora företag trycks på uppifrån från kapitalägare som dessutom inte sällan sitter i främmande land.
Där blir det sen både ”mångkultur”, prideparad, och ”miljötänk” för medarbetarna.
Den som genomskådar spektaklet ses som ”rasist” och får sämre arbetsuppgifter eller ett krystat skäl till uppsägning.

En träl
Gäst
Nybörjare
En träl

Vi den vita ariskarasen var emnade att erövra himlavalvet. Men valde istället judisk-mångkultur?

En träl
Gäst
Nybörjare
En träl

Vad är låmgsikta mål och prioriteringar som Ras? Som Art?
Om det inte äröverlevnad och framgång, vad är det då?
Slaveri och undergång?

Gustav
Gäst
Nybörjare
Gustav

Rista in runor i sten om vad som sker så det aldrig försvinner vem den ansvarige för Sveriges undergång var. Svetsaren löfven.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

En historisk referens:
Nederländerna befriades under 2:a världskriget för att sedan successivt besättas och åter förslavas med början 1944.

bildlänk:
comment image

Holland betalar idag för att landet inte stod emot de allierades bombplansdemokrati och ockupation.

Europa! SLÅ TILLBAKA TURKARNA!
Gäst
Nybörjare
Europa! SLÅ TILLBAKA TURKARNA!

Turkiska utrikesministern hotar Europa med religiöst krig och en flod av migranter!

http://freewestmedia.com/2017/03/16/turkey-fm-religious-wars-and-a-new-flood-of-migrants

Turkiet hotar hela Europa med krig och undergång! Vi måste slå tillbaka snarast mot turkarna. Speciellt de ockupanter som bor i Europa som är agenter åt h*rungen Erdogan.

Bolsjevikerna konsoliderar makten över Europa
Gäst
Nybörjare
Bolsjevikerna konsoliderar makten över Europa
Det är bolsjevikerna som hotar oss med förintelse. Erdogan är antinazist, kemalistisk bolsjevik. Han styrs för närvarande av Dugins gäng i Turkiet; Perincek gruppen som har ett maoistiskt förflutet, men idag kemalistiska bolsjeviker. Ingen av er förstår vad som pågår, och det ser ut som om ingen av er nångon kommer att göra det. Judarna är experter på att syndabocka islam och andra folk, för sina egna brott. Tillsammans med Erdogan och Putin planerar de ett civilisationernas krig mitt i Europa, när våra länder slås i spilrror planerar de ett slutligt övertagande av våra regeringar och nationer. Kommer vi att… Läs mer »
motståndframförallt
Gäst
Nybörjare
motståndframförallt

Jaha de är minst lika blåsta i Holland alltså. Man förstår vad som väntar. PERKEELE !

Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!
Gäst
Nybörjare
Mångkultur är ett brott mot mänskligheten!

Demokrati kommer att leda till Europas undergång om den får fortsätta

Hugin
Gäst
Nybörjare
Hugin

Dette er nesten et eksempel på at naturen straffer det folk som slutter å sette sine egne først.

Gustav
Gäst
Nybörjare
Gustav

Tror jag oxå

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Frankrike. Le Pen säger att landet är på randen till ett RASKRIG!

http://www.dailystormer.com/le-pen-france-is-on-the-brink-of-race-war/

hailmary
Gäst
Nybörjare
hailmary

Västeuropa är så jävla mentalt sönderliberaliserat så att jag tror att det kommer krävas närmast sydafrikanska förhållanden för att åter ingjuta etnisk medvetenhet och sunda värderingar. Östeuropa blir det nya västeuropa, måhända.

Frei
Gäst
Nybörjare
Frei

2 individer på bilden som gör frimurarhandskakning med varandra och sedan kallar sig för muslimer….

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ja, och?

veck
Gäst
Nybörjare
veck

Hur kan ett land som inte har någon makt och som inte är känt för något utav värde som genererar inkomst till landet få en sån uppmärksamhet på grund av ett val?

Detta var Trump-hatarnas desperata försök att påstå att opinionen vänt och plötsligt är ett litet land som Holland intressant.

Nederländerna blev negerländerna och det finns väl inget land som mer förtjänat sin egen undergång som just Holland.

Fredrik
Gäst
Nybörjare

Jag köper inte det här för en sekund. Kommer ni ihåg hur det upptäcktes valfusk i Österrike, så pass att de blev tvungna att göra om valet? Kommer ni ihåg hur Soros maskiner användes i USA? Kommer ni ihåg alla gånger Demokrater ertappades med valfusk?

Val betyder inte mycket för mig längre.

Sanningen svider
Gäst
Nybörjare
Sanningen svider
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Jag känner till Dugin men vilken är den andre?

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Dumt av mig att fråga, kollar upp det själv.

Sanningen svider
Gäst
Nybörjare
Sanningen svider

När du ändå är på kollen, kan du fråga Vavra Suk varför han tog bort styckemeningen i denna intervju med Dogu Perinceks son Mehmet Perincek, som löd; ”pappan till Mehmet Perincek som man ändå kan kalla för talesman för Turkiets politik”?

http://nyatider.nu/turkiet-ger-upp-drommar-om-eu-och-vander-sig-osterut

Sanningen svider
Gäst
Nybörjare
Sanningen svider

Vet Vavra Suk något som vi inte vet, och därför var tvungen att återkalla?

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Ja säg det.

A
Gäst
Nybörjare
A

Gör det, det blir bäst så!

Dominus
Gäst
Nybörjare
Dominus

Turkar är patriarker och riktiga män så detta var oundvikligt med tanke på att det inte finns några riktiga vita män kvar i Holland. Turken är en extremt farlig och kompetent imperialist. Ge honom ett finger och han tar hela din hand. Och så finns det idioter som pratar om ”assimilation”.. Herrejösses.

Dominus
Gäst
Nybörjare
Dominus

Som tur är har vi inte så mycket turkar i Sverige mer än vad vi har ett pack tandlösa kommunist-kurder.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Turkiets utrikesminister vill se ett raskrig i Europa.

Tärningen är kastad…!

http://www.dailystormer.com/turk-minister-calls-for-race-war-in-europe/

wpDiscuz