Främlingsparti invalt i Nederländerna

FRÄMLINGSINVASIONEN. Under onsdagen gick Nederländerna till val, och resultatet är uppseendeväckande. För första gången har ett renodlat främlingsparti valts in i parlamentet.

Partiet Denks grundare Tunahan Kuzu och Selçuk Öztürk.

Efter onsdagens val i Nederländerna står det klart att ett turkiskt parti valts in i parlamentet. Partiet Denk som grundades av turkarna Tunahan Kuzu och Selçuk Öztürk fick två procent av rösterna och tre mandat. Högst upp på partiets agenda står bland annat bättre relationer med Turkiet, fortsatt massinvandring och införandet av ett ”rasistregister”.

Syftet med ”rasistregistret” är att medborgare som fällt ”diskriminerande uttalanden” i ”omfattande mängd” ska förbjudas att arbeta inom offentlig sektor. Denk föreslår även upprättandet av en tusen man stark ”rasist-polis” i syfte att straffa ”rasistiska” medlemmar av värdbefolkningen, samt införandet av en ”mångfaldskvot” inom offentlig sektor och företagsstyrelser.

I övrigt visar resultatet att socialdemokratiska PVDA decimerats medan liberala VVD behåller förstaplatsen trots en viss väljarflykt. Andraplatsen går till invandringskritiska PVV, tätt följt av kristdemokratiska CDA och vänsterliberala D66. Noterbart är även att miljöpartiet GroenLinks går framåt och vinner sjätteplatsen, samtidigt som kulturnationalistiska Forum för Demokrati valts in med två mandat.

Källor:
Trouble brewing in Netherlands as Erdogan supporters win first seats in Dutch election
Holland: Immigrant-Muslim Party Wants “Racism Police” to go after Free Speech
Tweede Kamerverkiezingen 2017
Inclusieve-samenleving

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Ursinnig says:

  Så här går det till i ett land med ett ”tolerant” och konsensussökande folk. Kom inte och gnäll efteråt!
  Sedan att många holländare röstade på liberalerna visar hur illa ställt det är med folkviljan mot invasionen i det landet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +67 (av 71 röster)
  • Joch F says:

   Så här ser det ut när en nation dör! Det är adjöss med Nederländerna för all framtid.

   Inom kort är det Frankrikes tur och i höst är det val i Tyskland. September 2018 är det så dags för oss. Nu går det allra sista tåget för Europa, sedan finns ingenting!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +44 (av 64 röster)
   • Du tror väl inte att demokrati är lösningen på våra problem?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +37 (av 41 röster)
    • Joch F says:

     När jag har nära 100% av befolkningen mot mig, dvs samma befolkning som jag försöker rädda, då vet jag inte vad som är lösningen på problemet.

     Förklara, när vi i dagens samhälle inte ens har en enda procent av befolkningen med oss vad är då lösningen?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +11 (av 27 röster)
     • Lefflan says:

      Vad försöker du säga Joch. Att det är kört och att vi alla ska ge upp bara?
      Allvarligt ta din defaitism och håll käften.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +22 (av 32 röster)
     • Joch F says:

      Lefflan,

      Nej jag frågar vad lösningen är.

      Själv ser jag allmänna val som en indikator på hur väl man lyckas med sin verksamhet.

      Återigen, vad är lösningen? Rak och ärlig fråga.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +9 (av 19 röster)
     • Fänrik Stål says:

      Tyvärr har den senaste tiden lett mej att tro att Joch har rätt.

      Vi har förvisso vunnit lite i form av Brexit och Trump, men chansen har Le Pen vinner i Frankrike är väldigt liten. Hon kanske kan vinna första omgången, men sen går mångkultureliten oavsett om dom kallar sej höger eller vänster och främlingarna ihop inför andra omgången och röstar för en fortsatt förstörelse.

      Här hemma är SD ett skämt. Dom lär förvisso växa 2018 men sen kommer mångkultureliten att tävla om vem som kan ta mest avstånd samtidigt som SD själva tävlar med sej själva om att ta avstånd från nationalismen och sina egna medlemmar.

      Sen har vi ingenting och ingenting, gamla SDU som tydligen ska har eller ska bilda partiet Allians För Sverige ska enligt uppgift inte ställa upp i riksdagsvalet (dom kanske kommer att ställa upp 2022) och även om dom ställde upp så är chansen nära noll att dom kommer in.

      Sen kommer Nordiska Motståndsrörelsen. Men handen på hjärtat, vad kan ni göra? Har ni tur så kanske ni kommer in i Ludvika med 1 eller 2 mandat. Men sen?

      Ut på stan och dela flygblad och demonstrera, slåss med rödingar, bli trakasserade och få på skallen av polisen, krypa in innanför galler om ni säger ”pip” eller petar en röding som attackerar er osv.

      Att folken i Sverige och Europa reser sej och handgripligen kastar ut förrädarna och främlingarna tror jag inte så mycket på. Det skulle möjligen vara den dagen när Europa ligger i ruiner folken svälter, men det är så dags då.

      Om jag har fattat det rätt så är det vad NMR förbereder sej på genom att flera ledande medlemmar har flyttat ut i skogen.

      Hur som helst så lär upplösningen av detta troligen bli en blodig historia och den dagen Sverige och Europa sen en ny gryning lär nog varken jag eller ni som driver NMR och Nordfront leva längre, möjligen era barn, men dom kommer inte direkt att ha någon ljus framtid i sitt vuxenliv utan få ströva runt i ruinerna och försöka bygga upp ett fungerade samhälle igen.

      Men det verkar vara mänsklighetens öde, bygga upp samhällen, riva ner dom p.g.a. omfattande dekadens, bygga upp det igen osv. Just nu är vi i en nedrivningsfas. Jag vet inte när den är klar, gissningsvis inom 5-10 år, kanske uppemot 20 år. Sen kommer uppbyggnaden som lär ta ca. 50-100 år.

      Jag lär iaf inte få uppleva nåt fritt och fredligt Sverige och Europa mer, tyvärr. Snyft! ;'(

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +12 (av 26 röster)
     • Fänrik Stål,

      Grunden i det du säger är absolut sant. Man ser tydligt att vår ras genom historiens gång har gått igenom flera cykler av uppgång och fall. Civilisationer har rest sig för att sedan gå under på grund av, som du redan nämnt, dekadens. I många fall till följd av rasblandning. Det gamla Egypten är ett exempel medan Indien och Romarriket är andra exempel. Därefter har nya civilisationer och riken byggts upp för att sedan falla. Det är en naturlig cykel som ständigt återupprepar sig; liv, död, återfödelse.

      Den mest högstående civilisationen vår ras hitintills har byggt upp är den västerländska civilisationen som vi idag lever i med alla kulturella och teknologiska framsteg. Här ingår så klart inte den ”moderna” skräpkulturen med alla dess perversioner inom bland annat konst och arkitektur som har uppkommit under de senaste 100 åren.

      Och precis som du också nämnde tidigare så är vi nu inne i en fas av raslig och kulturellt förfall, rättare sagt är vi inne i slutfasen. Dock påskyndad av folkförrädiska och rasligt (((främmande))) element. Men till skillnad från då så är det idag hela rasens överlevnad som står på spel.

      Dagens västerländska civilisation och samhälle kommer att kollapsa men vårt folks fiende kommer inte att segra. Samhällskollapsen kommer att ske innan han hinner fullfölja utrotandet av vår ras. Kollapsen är på god väg redan och kommer garanterat att ske under min livstid. Men om det nordiska folket ska överleva den kommande kollapsen så krävs det att det finns en stark kraft som kan bygga upp allt igen efter kollapsen.

      Tills dess måste Motståndsrörelsen rekrytera så många offervilliga och fanatiska kämpar som det bara går så att vi har styrkan att leda och organisera folket för att kunna bygga upp ett nytt samhälle. Prövningarna vi står inför idag kommer endast att göra oss starkare!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +22 (av 22 röster)
     • Fänrik Stål says:

      @ Sebastian Elofsson.

      Du har rätt i det du säger, men faktum är att vid sidan om civilisationer har även raser har kommit och gått.

      Bara ett exempel: De gamla egyptierna var varken araber, semiter eller mörkhyade, utan hade stora likheter med väst- och mellaneuropéerna och om jag inte tar fel så gällde detsamma även de gamla grekerna och perserna varav åtminstone dom senare numera är ganska utblandade med araber/semiter och orientaler.

      Ett högstående och högteknologiskt folk/ras som däremot har överlevt i stort sett oförändrade 1000-tals år och verkar fortsätta med det är östasiaterna/mongolerna. Även om det iofs finns vissa skillnader mellan t.ex. kineser och japaner så har dom samma grund och till stor del liknande tänkande.

      Vad denna långlivade överlevnad beror på kan man diskutera, men min teori är att det är en kombination av hög intelligens, samhörighetskänsla i det olika länderna som har lett till väldigt begränsad invandring (japanerna löser t.ex. låg befolkningstillväxt och omvårdnad av äldre med hjälp av robotar), en oerhörd stolthet och en slags positiv hederskultur, alltså inte att man kastar sina dörrar från balkonger (som där skulle vara höjden av skam), utan där den som gör ofog drar skam över hela familjen och helt enkelt kan bli utfryst eller får göra bot genom att t.ex. lägga sej platt för den man har betett sej illa mot.

      Det senare kan man se ett bra exempel på i filmen ”Grand Torino” där grabben drar skam över sin familj efter att ha försökt knycka ”Walters” (Clintans rollfigur) bil och får göra bot, vilket han senare belönas storligen för.

      Dessa folk har tack vare dessa egenskaper i stort sett avsaknad av allvarlig dekadensen, naturlig nationalistkänsla och faktum är att deras politiska system är en slags demokratisk variant av nationalsocialism. I kommunistiska Kina är det förvisso inte demokratiskt, men det är definitivt inte som europeisk kommunism. Det är väl vad som har gjort att folken har överlevt så länge trots allvarliga maktstrider tidigare.

      Det kanske inte undgår läsarna här att jag känner en viss högaktning för dessa folk och om man behandlar dom med respekt så får man väldigt mycket respekt tillbaka (inte ”ey chompis, do ska visa respekt”. Såna som kräver respekt är bara värda förakt och dom skulle inte komma långt med en sån attityd i Östasien – snarare åka ut med huvudet före).

      Man kanske skulle flytta till nåt östasiatiskt land. Fredliga och civiliserade västeuropéer är nog välkomna, men vår ras, kultur och traditioner skulle ändå försvinna med tiden eftersom dessa folk och deras länder kräver att människor som flyttar dit anpassar sig till fullo om man vill komma in i samhället.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +6 (av 6 röster)
     • Fänrik Stål says:

      Det blev en liten felsyftning där.

      Folken där har i stort sett avsaknad av allvarlig dekadens, men givetvis inte avsaknad av naturlig nationalistkänsla, utan raka motsatsen.

      Nationalistkänsla har dom så det räcker och blir över. Jag önskar bara att europeiska folken hade en bråkdel av den.
      Obs, jag talar nu givetvis inte om oss nationalister, utan om ”vanligt” folk (Svensson) i allmänhet.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +7 (av 7 röster)
   • Mångkultur är ett brott mot mänskligheten! says:

    Der kostbarste Besitz auf dieser Welt, aber – ist das eigene Volk.
    Und für dieses Volk – und um dieses Volk, wollen wir Ringen und wollen wir kämpfen.
    Und Niemals erlahmen; und Niemals ermüden; und Niemals verzagen; und Niemals verzweifeln.

    Adolf Hitler, 1933 i Nürnberg.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +16 (av 16 röster)
    • Vera Oredsson says:

     Skriver: Att ALDRIG tveka, att aldrig förtröttas, att aldrig förlamas i kampen om det egna folket. (Synd att tyskan är så undanskuffad – detta fina kampspråk.)

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +20 (av 20 röster)
   • Glem nå ikke at enhver stor organisasjon / bevegelse alltid er startet av kun et fåtall dedikerte mennesker…

    Er det noe jeg er ”møkkalei”, så er det folk som stadig sier vi ikke har en sjanse. Det er nettopp denne holdningen eliten ønsker at vi skal ha – det er en del av deres strategi, en strategi som mange dessverre faller for. Det handler om å bygge den første dominobrikken – de første steg kan være tunge…men har man først bygget den første brikken behøves bare en liten dytt.

    Så slutt å syt…kanskje er Motstandsbevegelsen enda realativt marginal nettopp fordi ”alle” tenker det nytter ikke…

    Om ikke for deg selv, så i hvert fall for våre barns fremtid!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +13 (av 13 röster)
  • Lefflan says:

   Vad får alla att tro att detta så kallade demokratiska val är legitimt? Det viktiga är inte hur man röstar, det är vem som räknar rösterna som spelar roll.

   Om varenda etnisk holländare röstade nationellt, så skulle de partiet ändå få minimalt med % medans etablissemangets partier får skyhöga % och vilseleder befolkningen totalt till hur det faktiskt ligger till i opinion bland folket, om alla bara visste så skulle de bli fly förbannade och organisera sig mot diktaturen som råder, men mass medial propaganda och allmän hjärntvätt hindrar detta uppvaknande.

   Istället sitter alla och dömer ut nationer när valresultat likt detta blir till. ”Man får vad man röstar för !!!” , tänk om folket INTE har röstat för det? Och istället blivit totalt grundlurade av etablissemanget som jag förklarade innan??

   Det är knappast som att juden skulle ge ifrån sig makten till den goda sidan via demokratiska val, sjukt naivt att tro.
   Problemen vi har kommer aldrig lösas via att rösta, ALDRIG.
   Juden lärde sig detta misstag via Hitler och NSDAP, och kommer inte göra om det genom att tillåta nationella partier få inflytande genom val.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +15 (av 19 röster)
  • Nordseegermane says:

   Begreppet ”liberal” i Nederländska förhållanden betyder frihet för affärsvärlden, låg skattenivå, liten inblandning från staten osv. Med andra ord, det har absolut ingenting gemensam med amerikanska begreppet ”liberal”. NL Liberal är ”höger” och Amerikansk Liberal är ”vänster”

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Så Européerna väljer alltså Islam, precis som de en gång i tiden valde Kristendomen. Tragiskt. Riktigt jävla tragiskt.

  Det är att spotta sina förfäder rakt i ansiktet. Att vända ryggen till alla de hundra tusentals, om inte miljoner, som har dött för att hålla muslimska erövrare borta från Europas gränser.

  Att de har hjärntvättats av judarna i hela sitt liv är ingen ursäkt när de faktiskt ser verkligheten med sina egna ögon varje dag då de går utanför dörren. Fy fan för detta förräderi. Tiden för att välja sida är redan över, antingen står du med ditt eget folk eller så är du en fiende.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +54 (av 58 röster)
  • Konstantin says:

   Demokratin tillåter folk som inte har det minsta band till ett land att komma och tillskansa sig makt för att sedan formligen sluka landet på sikt, jag har inget till övers för denna demokrati.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +43 (av 47 röster)
  • Göran Rusberg says:

   Det skall dock inte överdrivas allt för mkt. Jag läste att det finns hela 400 000 turkroaches i NL, det var denna stora grupp som lyckades få in främlingspartiet i parlamentet. Detta är också ett stort bevis på att dessa halvmänniskor måste deporteras. Att det iöh taget är lagligt att ett främlingsparti kan få verka för sitt värdlands undergång är hissnande. Skulle det kunna gå till likadant i Sverige? Jag har ingen aning själv.
   Oavsett, dessa ”människor” måste definitivt förflyttas ut ur Europa. Buffertzoner måste skapas långt in Turkiet, Kaukasien, medelhavsregionen inkl. Israel, för att skydda Europa. Detta är att betrakta som rymdvarelser, semiter.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +27 (av 33 röster)
   • Konstantin says:

    Erdogans 400 000 tentakler i Nederländerna.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +18 (av 22 röster)
   • Hallonben says:

    Jag hade föredragit om det hade varit ett främlingsfientligt parti som hade kommit in i parlamentet. Detta är riktigt illa att rasfrämlingarna har ett helt eget parti och inte bara dom vanliga som infiltratörer. Rasfrämlingar har ingen rätt till politisk makt i våra länder. Jag mår verkligen lika illa som (((ugglan))) just nu.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +17 (av 19 röster)
  • Krille says:

   Det är ju inte det att det är muslimer som är det allra värsta. Visst är det ett h-e med muslimer och islam eftersom det i sig indikerar idioter, låg-iq, smuts etc. Det är ju smutsraser med arkaisk pre-human Homo Erectus i sig via neger-DNA som är det allra värsta. Otroligt egentligen att värdelösa smutsfolk som är kanske 1 miljon efter renrasiga vita i genetisk utveckling nu sätter sina smutsiga fötter på vår jord och tar sig ton pga juden skaffat sig all denna makt med sina lögner och sitt bedrägeri och manipulerat fram denna utveckling med sin inneboende ondska den manifesterar. Också märkligt att de inte tycks förstå att även de är beroende av att den vite mannen utvecklat allt för att de överhuvudtaget skulle kunna kultur-appropriera sig med våra kläder och tyger på sina kroppar, all teknik, mobiltelefoner, bilar etc. Usch!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +15 (av 17 röster)
   • Göran Rusberg says:

    Vilka är (((dom))) egentligen? Varifrån kommer dom? Pewdiepie föreslår i en av sina senare videos att dom kom till jorden från yttre rymden med en komet för länge sedan. Låter väl som en lika bra förklaring som Schlomos egen: Alla hatar oss!? Vet inte varför!? Har inte gjort något!? Vill inte bo i Israel/vill bo i Israel, måste förstöra civilisationer, måste tjäna sheckels på andras arbete, etc.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +7 (av 9 röster)
    • Hallonben says:

     Varför inte? Enligt kristendummens heliga bok så var det ju några hundra änglar som gjorde uppror mot gud och kastades ner på jorden. Kanske finns det ett litet korn av sanning i den berättelsen?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +5 (av 5 röster)
 • Vera Oredsson says:

  Skriver: Hur var det nu G A Oredsson skrev för länge sedan? Först kommer de hit, gnäller och snyftar – sen är det de som bestämmer över oss.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +49 (av 53 röster)
 • Kvotering – för gnällspikar som inte klarar konkurrensen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 17 röster)
 • Konstantin says:

  De utnyttjar demokratin för att steg för steg tillskansa sig makt i våra länder, sakta men säkert bygger man sin maktbas.
  Detta är en kolonisering, vänta och se bara.

  Den så omhuldade demokratin är ett tveeggat svärd och nu använder man det emot oss, vänta och se som sagt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +40 (av 42 röster)
  • Johnny Nillson says:

   Som sagt:

   Vi skall ta över ert land med hjälp av er demokrati!

   Nästa Sverige 2018, undrar hur många platser de får?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +21 (av 23 röster)
   • Joch F says:

    2014 fick de 87%, eller 100% beroende på hur man resonerar. De behöver inte egna partier för att ta över Sverige.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +25 (av 27 röster)
    • Johnny Nillson says:

     OK! Du vinner :( …:) :)

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +10 (av 12 röster)
     • Joch F says:

      Nej jag är svensk nationalist så jag förlorar. Men jag fattar vad du menar ;-)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +14 (av 16 röster)
    • Fredrika says:

     De får 100% nästa gång också om inte vi får en riksdagsstol.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +12 (av 14 röster)
     • Joch F says:

      Ja! Bra att inte bara jag säger det. Inte för att jag egentligen gillar att säga det, men det är ju fakta. Sanningen är att nära 100% röstar FÖR invasionen.

      Om rasmedvetna nationalister hade åtminstone 10-20% så skulle jag kunna tro på en framtid, men nu är ju nästan 100% mot oss och FÖR invasionen. Helt otroligt egentligen!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +11 (av 13 röster)
     • Clever girl!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 2 röster)
     • Bremer says:

      Ja, Fredrik(a)or, brukar vara det :-P

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 2 röster)
  • Joch F says:

   Visst är det ockupation och kolonisering…och nära 100% av svenskarna fortsätter att rösta FÖR sin egen undergång.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +21 (av 23 röster)
   • Ursinnig says:

    Med förevändningen ”vad finns det annars för statsskick i stället för demokrati?”
    Standard svenssonfråga.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +13 (av 15 röster)
    • Nordanvind says:

     @Ursinning

     Jag brukar kalla det för ”Nordisk demokrati” på folkgemenskapens grund, dvs. Nationalsocialism.

     I Nationalsocialismen folkomröstar det egna folket i viktiga frågor, och staten följer folkets röst.

     Detta förutsätter en nation som bygger på folkgemenskap, blod och jord, för att kunna nå enighet om de övergripande målen.
     Samhället tjänstemän har ett långtgående personligt ansvar och tillsätts efter meriter dvs. kunskaper, fallenhet och förmåga.
     Viktiga och ledande positioner kan endast innehas av etniska svenskar och efter prövning också av andra etniska nordbor, eller av människor av närbesläktat blod.

     Nationalsocialismen bygger i sin tur på Meritokrati och rekrytering av vårt eget folk dvs. Nordbor och germaner till alla ledande positioner i vår nation.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +14 (av 16 röster)
    • Hallonben says:

     Merokrati!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 3 röster)
     • Död åt demokratin! says:

      Det är så sant som det är sagt. Men å andra sidan är det ju bara vi upplysta som känner till det, majoriteten av svenska folket gör uppenbarligen inte det, vilket kanske har både för- och nackdelar.

      Ponera att meritokrati skulle bli mer känt bland allmänheten, att det skulle börja övervägas att ersätta demokratin med, hur skulle det tas emot av allmänheten?

      Om jag inte missminner mig, har ju Nils-Eric Hennix föreslagit ett införande av meritokrati istället för demokrati, att man måste avlägga ett prov med minst ett visst antal rätt för att bli röstberättigad, plus en del andra punkter också, hur skulle allmänheten reagera på det och förhålla sig till det – att inte alla och envar, som fyllt 18 år och innehar svenskt medborgarskap, har rätt att rösta?

      Och hur skulle våra makthavare inom alliansen och rödgrön vänster reagera på det? I synnerhet avloppsrören (för att citera Vera Oredsson) inom MP samt Jan Björklund och hans svenskhatarkolleger skulle nog genast börja yla om ”nazism”, ”högerextremism”, ”fascism”, ”Jalla, jalla! Sverige åt alla!” etcetera ett bra tag framöver. Det skulle säkerligen bli ett återkommande ämne i Aktuellt 21 samt Agenda många, många veckor.

      Helt säkert är, att det nog skulle ruska om en och annan väljare därute.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Konstantin says:

   @Johnny Nillson
   @Joch F

   Är helt häpnadsväckande – eller kanske inte med tanke på var herrarna kommer ifrån – man kommer till ett annat land och grundar ett parti som för en linje att närma sig det land man härstammar från och dessutom plädera för öppna gränser!

   Fräckhet, en bottenlös fräckhet, och ett bevis på vad som driver dessa folk och vad de innerst inne är för några.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +20 (av 22 röster)
   • Joch F says:

    Mmm…och vänta bara tills de utgör egen majoritet (vilket de kommer göra under vår livstid), oj vad kvarvarande svenskar kommer lida då.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +13 (av 15 röster)
   • Nordanvind says:

    @Konstantin

    Detta har väl varit den judiska maktstrategin i tusentals år. Varför tror att du Nordens tidigare sunda länder hade lagstiftning som hindrade bland annat judar att bosätta sig och etablera sig ?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +14 (av 16 röster)
   • Nordanvind says:

    @Konstantin

    Det finns två olika sätt att ta över ett annat folks land och nation:

    – Kolonisation
    – Ockupation

    Båda år fientliga handlingar och använder det blottor som finns i försvaret mot angriparen, för att uppnå de mål som maktambitioner har definierat.

    Krig förs på många olika sätt, krig kan även föras utan vapen i hand. Krigets mål är alltid främmande folks överhöghet över ett landområde.

    Kriget mot Sverige och Norden har de senaste 70 åren förts huvudsakligen utan vapen, detta har varit möjligt genom att riksdag regering och samhällsfunktioner har tagits över av främmande folk och främmande intressen.

    Sveriges situation är ytterst prekär genom att ockupationsmakten behärskar riksdag, regering, myndigheter och därmed kanaliserar alla resurser som tillhör det svenska folket till det främmande särintresset.

    Sveriges fiender sitter i vår riksdag, och deras ockupationsmakts militära potential finns inom vårt land gränser i ”utanförskapsområden” och i städer som helt tagits över som Malmö och Södertälje.

    Kriget med blanka vapen är därför närmare än flertalet inser. Det kommande kriget är planerat och underbyggt sedan länge av Sveriges inre och yttre fiender.

    Kriget mot nordborna var och är mångkulturens verkliga och helt övergripande mål.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +14 (av 16 röster)
    • Konstantin says:

     Ett sorgligt och alltför välbekant faktum är ju som du påpekar det finns mängder med kollaboratörer inom riket, de människor man känner mest hat emot.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +7 (av 9 röster)
     • The first and fiercest punishment ought to fall first on the traitor, second on the enemy. If I had but one bullet and I were faced by both an enemy and a traitor, I would let the traitor have it.

      -Codreanu

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +11 (av 13 röster)
 • André Devecseri says:

  Maar saa jävla illa!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 13 röster)
 • Har väntat på redan föra valet att vi skulle få ett rent muslinparti i Sverige som alla svensk hatare röstat på som skulle få minst 60% av rösterna

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 12 röster)
  • Hallonben says:

   Kan föreställa mig att majoriteten av idioter hade röstat på muslimpartiet om inte annat för att hålla ”nazister” och ”rassar ute från inflytande.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 8 röster)
 • Något annat says:

  Säga vad man vill om den nederländska toleransen, men tolerant är den..

  Jämnstora med DENK är SGP, ett Kalvinistiskt (en protestantisk variant) fundamentalistiskt, teokratiskt parti, som har sin bas i ”Bibelbältet”, där det har absolut majoritet i en del valkretsar.

  – De fick 2,1% och 3 platser. Deras röstandel har ökat under 2000-talet, från 150000 till nästan 200000.

  – De vill ha en regering som fullständigt baserar sin politik på Bibelns lagar.

  – De motsätter sig allmän rösträtt och förordar ”huismanskiesrecht” där enbart manliga familjeförsörjare har rösträtt.

  – De tar helt avstånd från abort, och bögäktenskap.

  – De vill återinföra dödsstraffet (med hänvisning till Genesis 9:6 och Exodus 21:12)

  Vad sägs, Svenska Kyrkan? Låter inte detta som något att ta efter..?

  Läs mer om om partiet:

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Reformed_Political_Party

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 11 röster)
  • Något annat says:

   *röstantal (inte röstandel)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 3 röster)
  • Konstantin says:

   Synen på abort och homoäktenskap samt dödsstraffet är bra, absolut, men förövrigt, nix.
   Hur som helst, det allra värsta är turkpartiet och inget annat.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +7 (av 9 röster)
   • Något annat says:

    Troligen är det bara SGP:arna som kan konkurrera med muslimerna, vad gäller barnafödande.
    De har även 2011 lyckats påverka Ruttes regering till att bibehålla utökat ekonomiskt stöd till familjer med fler än 2 barn, något som denne demografiskurk ville avskaffa.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 4 röster)
    • Konstantin says:

     Med all sannolikhet går väl stödet även till familjer vilka frambringar yngel som då rakt inte ser ut som holländare kan jag tänka.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +6 (av 8 röster)
     • Något annat says:

      Sant. Men fler vita holländska barn är en nödvändighet, om inte de du nämner skall få majoritet.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 5 röster)
     • Konstantin says:

      Där säger jag ju naturligtvis inte emot.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +5 (av 7 röster)
  • Något annat says:

   Slutresultatet från gårdagens val visar att SGP fått 272 000 röster en ökning med ca 75 000 röster från 2012.
   Det är ca 10 000 fler än DENK.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Skandal!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Fredrika says:

  Detta var intressant! Nu hoppaa jag att Sverige följer efter och inför rasistregister som kan kopplas till rasistavgifter som populärt kommer att kallas rasistskatt (gäller bara etniska svenskar eftersom invandrare och främlingar inte kan vara rasister utan alltid är offer för värelandsbefolkningen). Antirasistkvoter på arbetsplatser borde ha införts för länge sedan. Vi kan anta en Sydafrikansk modell, där det i många fall endast svarta och bruna får lov att inneha betalda arbeten, så slipper vi all rasism på arbetsplatserna, eller att företag agerar rasistiskt gentemot medborgare och kunder. Det blir då en mer rättvis värld med allaslikavärde.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 11 röster)
 • Klaus Katzschke says:

  Valresultatet visar verkligen hur fördummade nedgången nederländare är.
  Rasfrämlingar och kulturfrämlingar får steg för steg mycket mer politisk makt eftersom Europas NWO ockupationspolitikerna ger dem självklart (men i rena självmordet eller folkmordsavsikt) europeiskt medborgarskap och jobb i statliga institutioner. Turkar får dessutom organisatoriskt och finansiellt stöd från Turkiet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 11 röster)
  • Nordseegermane says:

   @ Klaus

   Skenbar har du rätt. Men själv tycker jag att det är inte uteslutet att valet i Nederländerna är massivt falsifiserad!

   Stalin: It is not the votes that count, but he who counts the votes!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 4 röster)
 • Asgeir says:

  Cheferna, alltså kapitalistsvin, pratade om valet i fikarummet idag. De konstaterade endast en sak: ”Det är bra att Geert Wilders inte vann”, inte en tanke åt det faktum att Holland håller på att invaderas av massvis med turkar och att dessa turkar nu organiserar sig mot ursprungsbefolkningen.

  Kapitalismen, judens gift för att förinta den vita rasen, förvandlar vita människor till våra egna värsta fiender.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 18 röster)
  • Nordanvind says:

   @Asgeir

   Det är skillnad på chefer och chefer.

   En anställd karriärchef är sällan varken ett kapitalistsvin eller en folkkamrat, utan istället mest en medlöpare till utomstående särintresset.

   Många av dessa karriärchefer är villiga predikanter till ”företagskulturer” som särskilt i stora företag trycks på uppifrån från kapitalägare som dessutom inte sällan sitter i främmande land.
   Där blir det sen både ”mångkultur”, prideparad, och ”miljötänk” för medarbetarna.
   Den som genomskådar spektaklet ses som ”rasist” och får sämre arbetsuppgifter eller ett krystat skäl till uppsägning.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +9 (av 11 röster)
 • En träl says:

  Vi den vita ariskarasen var emnade att erövra himlavalvet. Men valde istället judisk-mångkultur?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 11 röster)
  • En träl says:

   Vad är låmgsikta mål och prioriteringar som Ras? Som Art?
   Om det inte äröverlevnad och framgång, vad är det då?
   Slaveri och undergång?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 2 röster)
  • Gustav says:

   Rista in runor i sten om vad som sker så det aldrig försvinner vem den ansvarige för Sveriges undergång var. Svetsaren löfven.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Nordanvind says:

  En historisk referens:
  Nederländerna befriades under 2:a världskriget för att sedan successivt besättas och åter förslavas med början 1944.

  bildlänk:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/50/Ssnederland.jpg/640px-Ssnederland.jpg

  Holland betalar idag för att landet inte stod emot de allierades bombplansdemokrati och ockupation.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • Europa! SLÅ TILLBAKA TURKARNA! says:

  Turkiska utrikesministern hotar Europa med religiöst krig och en flod av migranter!

  http://freewestmedia.com/2017/03/16/turkey-fm-religious-wars-and-a-new-flood-of-migrants

  Turkiet hotar hela Europa med krig och undergång! Vi måste slå tillbaka snarast mot turkarna. Speciellt de ockupanter som bor i Europa som är agenter åt h*rungen Erdogan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 14 röster)
  • Bolsjevikerna konsoliderar makten över Europa says:

   Det är bolsjevikerna som hotar oss med förintelse. Erdogan är antinazist, kemalistisk bolsjevik. Han styrs för närvarande av Dugins gäng i Turkiet; Perincek gruppen som har ett maoistiskt förflutet, men idag kemalistiska bolsjeviker. Ingen av er förstår vad som pågår, och det ser ut som om ingen av er nångon kommer att göra det. Judarna är experter på att syndabocka islam och andra folk, för sina egna brott. Tillsammans med Erdogan och Putin planerar de ett civilisationernas krig mitt i Europa, när våra länder slås i spilrror planerar de ett slutligt övertagande av våra regeringar och nationer. Kommer vi att tillåta det?

   Dugins bolsjevikorgan Katehon skriver att ”Västvärldens attacker mot Turkiet koordineras av Gülenister och CIA”

   Har ni fortfarande inte förstått vilken sida de står på, och vad de planerar?

   Kom också ihåg att ALt-Rights lilla gullegris och hyllade Richard Spencer skriver för Katehon och ser Dugins Eurasianism som en stor inspiration.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -4 (av 8 röster)
 • motståndframförallt says:

  Jaha de är minst lika blåsta i Holland alltså. Man förstår vad som väntar. PERKEELE !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +6 (av 8 röster)
 • Mångkultur är ett brott mot mänskligheten! says:

  Demokrati kommer att leda till Europas undergång om den får fortsätta

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 15 röster)
 • Hugin says:

  Dette er nesten et eksempel på at naturen straffer det folk som slutter å sette sine egne først.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
 • Anders says:

  Frankrike. Le Pen säger att landet är på randen till ett RASKRIG!

  http://www.dailystormer.com/le-pen-france-is-on-the-brink-of-race-war/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • hailmary says:

  Västeuropa är så jävla mentalt sönderliberaliserat så att jag tror att det kommer krävas närmast sydafrikanska förhållanden för att åter ingjuta etnisk medvetenhet och sunda värderingar. Östeuropa blir det nya västeuropa, måhända.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • 2 individer på bilden som gör frimurarhandskakning med varandra och sedan kallar sig för muslimer….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Hur kan ett land som inte har någon makt och som inte är känt för något utav värde som genererar inkomst till landet få en sån uppmärksamhet på grund av ett val?

  Detta var Trump-hatarnas desperata försök att påstå att opinionen vänt och plötsligt är ett litet land som Holland intressant.

  Nederländerna blev negerländerna och det finns väl inget land som mer förtjänat sin egen undergång som just Holland.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Jag köper inte det här för en sekund. Kommer ni ihåg hur det upptäcktes valfusk i Österrike, så pass att de blev tvungna att göra om valet? Kommer ni ihåg hur Soros maskiner användes i USA? Kommer ni ihåg alla gånger Demokrater ertappades med valfusk?

  Val betyder inte mycket för mig längre.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 6 röster)
 • Sanningen svider says:

  Här är mannen som är inofficiell statsman över Turkiet. Erdogan är marionetten.

  http://www.harunyahya.com/image/misconceptions_of_evolutionist/Dogu-Perincek02.2.jpg

  http://3.bp.blogspot.com/-dtcPh7Iwrt0/Tze1U_GsH6I/AAAAAAAAAtA/9BMqOOBm1_s/s1600/Dugin+Perincek-Turcia.jpg

  Förstår ni nu kära Nordfrontare?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 4 röster)
 • Dominus says:

  Turkar är patriarker och riktiga män så detta var oundvikligt med tanke på att det inte finns några riktiga vita män kvar i Holland. Turken är en extremt farlig och kompetent imperialist. Ge honom ett finger och han tar hela din hand. Och så finns det idioter som pratar om ”assimilation”.. Herrejösses.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
  • Dominus says:

   Som tur är har vi inte så mycket turkar i Sverige mer än vad vi har ett pack tandlösa kommunist-kurder.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Anders says:

  Turkiets utrikesminister vill se ett raskrig i Europa.

  Tärningen är kastad…!

  http://www.dailystormer.com/turk-minister-calls-for-race-war-in-europe/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *