Främlingsattack slogs tillbaka i Järna!

JÄRNA. Under eftermiddagen attackerades aktivister från Näste 1 av ett gäng rasfrämlingar och folkförrädare i Järna, Södertälje kommun. Attacken misslyckades då motståndsmännen slog tillbaka med full styrka vilket ledde till att gänget upplöstes och flydde från platsen.

Under onsdagseftermiddagen höll 7 aktivister ur Kampgrupp 103 från Näste 1 en offentlig flygbladsutdelning i Järna söder om Stockholm. Till en början möttes man av positiv respons från invånarna och enligt ansvarig på plats, Fredrik Kosonen, ska aktiviteten ha gått lugnt tillväga. Men efter cirka 20 minuter dök en rasfrämling upp som gick fram till aktivisterna och sa åt dem att lämna platsen.

Den aggressiva främlingen med mössa fick lära sig den hårda vägen att man inte angriper Motståndsrörelsens aktivister.

Rasfrämlingen fick så klart som svar av aktivisterna att ”vi kommer inte lämna platsen”. Då knuffade främlingen till en av aktivisterna som genast knuffade tillbaka vilket ledde till att främlingen blev irriterad och gick därifrån samtidigt som han berättade att han kommer tillbaka med fler främlingar och att aktivisterna ”kommer att få se”.

En kort stund därefter kommer rasfrämlingen tillbaka med ett tjugotal främlingar och kulturmarxistiska svenskar från närliggande fritidsgård och andra platser runt Järna centrum. Samma rasfrämling som knuffat till en av aktivisterna utmanade ansvarig på plats till slagsmål mellan aktivisterna och gänget. Rasfrämlingen fick förklarat för sig att man inte hade något intresse av att slåss då Motståndsrörelsen inte sysslar med organiserade slagsmål.

Rasfrämlingarna gråter ut till polisen om de hemska ”nazisterna” som slog tillbaka deras patetiska angrepp.

Gänget närmade sig sedan aktivisterna och gick till angrepp men motståndsmännen gick snabbt till motangrepp vilket ledde till att gänget flydde från platsen till andra sidan gatan. Efter att gänget bestående av rasfrämlingar och folkförrädare flytt från platsen så fortsatte flygbladsutdelningen i lugn och ro. Efter ett tag anlände dock polisen som krävde legitimation och fotograferade aktivisterna. Främlingarna passade då på att gråta ut om händelsen till polisen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments