Här är FOX News-inslaget som Jonas Inde nämnde

TERRORISM. Under RN#41 nämnde Jonas Inde en legendarisk och bannlyst reportageserie som FOX News sände 2001: här kommer reprisen.

israeldid911

Strax efter de ödesdigra 9/11-attackerna, som dödade cirka 3000 amerikaner, sände reportern Carl Cameron från FOX News en mycket uppmärksammad reportageserie som berättade om hur amerikanska utredare från en rad myndigheter funnit ”bevis som kopplar israeler till 9/11-attackerna”.

Bland annat så grep amerikanska myndigheter Mossad-agenter, utklädda till araber, då dessa i New Jersey firade att World Trade Center-skyskraporna demolerades. Männen färdades i en skåpbil och greps med stora mängder kontanter i en strumpa, passerkort till WTC-1 tornet, utländska pass och mattknivar. FBI genomsökte sedermera skåpbilen med bombhundar som markerade för att det funnits sprängämnen i fordonet.

Utöver detta hemligstämplades ytterligare bevis och USA påbörjade efter krigshets från judisk massmedia och judiska neokonservativa en blodig krigskampanj, ”war on terror”, mot länder så som Irak, Afghanistan och Libyen, något som till dags dato dödat över 2 miljoner människor.

2 346 experter: ”Byggnaderna sprängdes”

För att i detta sammanhang förstå den större bilden bör det nämnas att över 2 300 arkitekter, ingenjörer, metallurger etcetera är helt övertygade om att World Trade Center-skyskraporna sprängdes.

Det mest uppenbara exemplet är den tredje skyskrapan, byggnad 7 som inte träffats av ett flygplan, som i en hastighet av fritt fall gjorde en symmetrisk kollaps, på grund av mindre asymmetriska skador.

Hör deras uttalanden här:

Jonas Inde refererade till reportageserien

Under söndagens Radio Nordfront kom 9/11-attackerna på tal, och Jonas Inde refererade då till reportagen från FOX News. En del läsare har undrat vilken reportageserie som det handlat om, något som inte är så konstigt med tanke på att den bara sändes en gång och sedan blev bannlyst.

Värt att nämna är att reportageserien sändes strax efter 9/11-attackerna och att det sedan dess har framkommit mycket mer information som pekar på att det med största sannolikhet var staten Israel som utförde terroristattackerna.

I reportaget berättas det om hur över 60 israeler gripits av amerikanska myndigheter och många av israelerna pekas ut som aktiva inom ”explosive ordinance units”, översatt: enheter för utplacering av sprängämnen.

FOX News raderade sedermera inslaget från sin webbplats efter enorma påtryckningar från de judiska lobbygrupperna ADL och AIPAC.

Se reportageserien här:

Intresserad av 9/11-attackerna? Se i så fall dokumentären Missing Links, som främst bygger på uppgifter från journalisten Christopher Bollyns läsvärda bok Solving 9/11: The deception that changed the world.

Nordfront har även skrivit en rad artiklar i ämnet som går att läsa här.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments