Fotbollsfans följde inte värdegrunden – skickas till Auschwitz

TOLERANSPROJEKT. Chelseafans som inte följer den projudiska och antivita värdegrunden kommer att skickas till Auschwitz.

Chelseas liksom flera andra brittiska storklubbars mer fanatiska supportrar väljer ofta att gå en annan väg åsiktsmässigt än den som stakats ut för dem.

Den brittiska fotbollsklubben Chelsea har en historia av ”rasistiska” supportrar. På senare tid har detta bland annat tagit sig uttryck i en hyllningssång till en av lagets anfallare, spanjoren Alvaro Morata:

“Alvaro, oh, Alvaro, oh. He came from Real Madrid, he hates the fucking Yids.”

”Yids” refererar i det här sammanhanget till Londonrivalen Tottenham, vars supporterbas till oproportionerligt stor del utgörs av judar.

Nu har Chelseas klubbledning valt att skicka fans som bryter mot värdegrunden till Auschwitz i omskolningssyfte.

— Ifall du endast bannlyser människor kommer du aldrig att få dem att ändra sitt beteende, menar klubbens ordförande Bruce Buck, som hoppas att ”Förintelse”-propagandan kommer att förändra supportrarna.

Tilltaget stöds av klubbens ryskjudiske ägare Roman Abramovich.

Källa:
Chelsea to send racist fans on educational trip to Auschwitz death camp

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
VedklampenRokvikenKarl-Путин A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Och de försöker framställa det som illa nog att Tredje riket skulle ha skickat judarna till ”dödslägret” Auschwitz bara för att de var judar… Men nu skickar man alltså ungdomar till ”dödslägret” bara för att de har ”fel” åsikter. It’s anudda shoah! Sex miljoner fotbollsfans kommer tvingas sätta livet till. :(

Karl-Путин A
Medlem

Jag unnar Chelsea-grabbarna ett gott skratt när de kommer fram och får se ”gaskammaren” som byggdes 20 år efter krigsslutet 😂😄😆

Karl-Путин A
Medlem

På tal om gaskammare: Ungerska staten bygger ett nytt Holocaust-center för att fira 75-års jubiléet av den sk ”förintelsen”. Den ungerska staten står för investeringskostnaderna som uppgår till 6,1 miljoner € – därefter skänks anläggningen till den judiska församlingen som sköter driften och kasserar in alla eventuella vinster.

magyarhirlap.hu/cikk/127985/House_of_Fates_to_open_next_year

_DH_
Medlem
_DH_

Det skulle ju kunna ha varit något att fira… Om det hade hänt. Hade vi sluppit dessa demoner så hade jag nog firat årsdagen av det varje år. :-P Dessvärre dras vi ju nu med deras överhöghetshögtider istället.

Rokviken
Medlem

Omskolning av betamän, ja. Men hänförda machomän och tillika fotbollsfans i England, tror inte det.

Vedklampen
Medlem

(((Chelsea ägare))) fick väl ganska nyligen inte sitt turistvisum förlängt. Då stack han i ilfart till sin ambassad och fixade Israeliskt pass. För hem till Putin vågar han inte…..