IS fortsätter strida för Israel – förklarar krig mot Hamas

MELLANÖSTERN. IS fortsätter att hjälpa sionisterna i deras strävan att dominera Mellanöstern. Nu förklarar de krig mot den palestinska motståndsrörelsen Hamas.

Islamiska staten (IS) fortsätter på den redan inslagna sionistvänliga vägen. Terrororganisationens egyptiska avdelning har nämligen i dagarna förklarat krig mot den palestinska motståndsrörelsen Hamas som kämpar mot den sionistiska ockupationen på den mot Egypten gränsande Gazaremsan. Krigsförklaringen mot Hamas meddelades i en video där en påstådd Hamas-medarbetare som tidigare varit med i IS avrättas.

Anledningen till krigsförklaringen ska vara att Hamas ”misslyckats” med att stoppa Donald Trumps löfte om att flytta USA:s ambassad till det av Israel ockuperade Jerusalem. Hur Hamas ska stoppa Trump från att flytta USA:s ambassad är oklart, särskilt som Jerusalem ligger långt ifrån Gazaremsan samt ockuperas av Israel.

IS har gjort sig ökända i arabvärlden för att attackera och uppehålla antisionistiska nationer och miliser som Syrien, Irak och Hizbollah samtidigt som de inte ens lyft ett medvetet finger mot Israel. Tvärtom har IS direktkommunikation med judestaten, vilket avslöjades av dessas förre försvarsminister Moshe Ya’alon i våras. Ya’alon sa då att IS bett om ursäkt för att dessa av misstag attackerat israeliska soldater på de ockuperade Golanhöjderna.

Källa:
ISIS declares war on Hamas over Jerusalem loss to Trump & Israel

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Caesar-AureliusPeterKarlSigfridKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Von Becker
Medlem

Israel, delvis judar på sätt och vis har väldigt tydliga karaktärsdrag som kan jämföras med begreppet Parasitism. Jämförelsen är alltså att Israel, parasiten, utnyttjar värdorganismen för egen och självisk vinning medan värdorganismen skadas.

Israel är parasiter som lever på andra.

Krossa det judiska inflytandet och krossa sionismen!

Klaus
Medlem

Ockupationsregeringen i Tyskland strider hårt för judar mot den vita rasen. Kämpe för sanningen tysk-kanadensaren Monika Schaefer blev arresterad i München vid processen mot Sylvia Stolz 2018-01-03. B’nai B’rith Canada jublar.

Sigfrid
Medlem

Det är judarna som startat och finansierat IS så deras krigsförklaring mot Hamas är ganska naturligt mot den bakgrunden.

Karl
Medlem

ISISraHELL.

Peter
Medlem

JUdar, judar… usla som bara den… Såg just TV-program om hur israeliska staten tillverkar och smugglar extacy-liknande narkotiska preparat… för att förstöra utländsk ungdom och göra dem vansinniga. NU, senast, i dagarna påkommet i Tunisien… (Går via Holland, för att dölja den verkliga avsändaren!

Caesar-Aurelius
Medlem

Hela kriget i Syrien och Irak var helt och hållet en skapelse av ”You know who!”.

Här nedan en länk till en syrisk journalist som lättfattligt berättar sanningen om IS/ISIS/DAESH och kriget i Syrien.

https://vk.com/guttersnipe_publications_inc?w=wall-157237914_142

Syrisk journalist – Vakna! – Det finns inget inbördeskrig här! Västmedierna ljuger!

Syrian journalist – Wake up! – There is no civil war here! The western media lie to you!

Wacht endlich auf – es gibt keinen Bürgerkrieg bei uns! Die westlichen Medien belügen Euch!