Fortsatta polisaktioner mot Norska motståndsrörelsen

Torsdagen den 20:e januari genomförde polisen i Halden en razzia mot en person med anknytning till Norska motståndsrörelsen.

Polisen passade på att söka igenom lägenheten medan personen var ute. Då han kom hem fann han en lapp på bordet som meddelade att polisen varit där och att man skulle kontakta honom senare. Man hade inte redovisat om man hade tagit något från lägenheten men efter en genomgång stod det klart att man beslagtagit en mindre mängd klistermärken och affischer.
Om den norska polisen bär på en patologisk skräck för Organisationens affischer och klistermärken, eller om man använde dem som en förevändning för att få göra intrång hos kamraten, är oklart. Kanske hoppades man på att finna något som man inte fann, och därmed tog klistermärken som en tröst – ett litet ”krigsbyte” att kunna visa upp för sina chefer.
Uppenbarligen oroar sig det norska systemet fortsatt för Organisationens verksamhet och det är inte första gången klistermärkena hamnar i blåsväder. För inte så lång tid sedan genomförde polisen razzior mot flera Organisationskamrater och orsaken var enligt polisen att ”klistermärkena uppmanar till lagbrott”. Ja, med budskap som ”Försvara Norge” på klistermärkena förstår vi att mångkulturivrarna och de norska förrädarpolitikerna oroas över dem. Kanske är det dags för PST (norska SÄPO) att skapa en ny rotel; ”Roteln för bevakning och destruering av klistermärken och affischer”, kompetensen för detta bör finnas vid det här laget.
Våra norska kamrater låter hälsa att de fruktade klistermärkena och affischerna fortfarande finns att tillgå, med uppmaningen till alla norska patrioter att hjälpa till att sprida budskapet.
Fler rapporter från Norge utlovas.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments