Fortsatt informationsspridande på Värmdö

Den 21:a april träffades delar av Kampgrupp 102 upp för en flygbladsutdelning på Värmdö, närmare bestämt Ingarö.

När alla hade samlats begav man sig till Mörtviken på Ingarö där man sedan skulle börja gå tillbaka längs med Mörtviksvägen till Brunn. Längs med denna väg delade man ut flygblad i brevlådor och även klistermärken sattes upp.

Halvvägs till Brunn tog man även en kortare paus där man kunde äta och dricka av det man hade tagit med sig till aktiviteten.

Efter pausen fortsatte man mot Brunn och flygblad efter flygblad åkte ner i brevlådorna. Väl framme i Brunn, när man hade gått den långa biten, så valde man att ändå fortsätta gå lite till för att dela ut en liten mängd till innan det var dags att bege sig hemåt för att få i sig lite kvällsmat.

Cirka 400 flygblad och tidningar delades ut och ett stort antal klistermärken sattes upp. Aktiviteten var mycket lyckad och fler aktiviteter är redan inplanerade för Värmdö kommun.

Om ni vill vara med under liknande aktiviteter så hör av er till Theodor Nordenadler: theodor.nordenadler@protonmail.com

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Slipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Mycket bra jobbat kamrater!
Smidigt och effektivt med många lådor samlade bredvid varandra:)!