Förtroendet för Lööf rasar

INRIKES. Väljarnas förtroende för Annie Lööf rasar medan SD-vänliga Ebba Busch Thor blir allt populärare.

Väljarnas förtroende för Centerpartiets globalistiske partiledare Annie Lööf rasar. Innan valet hade 33 procent av väljarna ganska eller mycket stort förtroende för Lööf, men efter hennes mångtaliga krumbukter för att stänga ute Sverigedemokraterna har den siffran nu fallit till 26 procent. Tappet är det största bland alla partiledare, tillsammans med den likaledes SD-hatande Jan Björklund.

Samtidigt får Kristdemokraternas Ebba Busch Thor – som tvärtemot Lööf visat sig villig att regera med SD:s stöd – ett ordentligt uppsving. Innan valet hade hon 20 procents förtroende men ligger nu på hela 33 procent, vilket innebär delad ledning med Stefan Löfven.

27 procent har ganska eller mycket stort förtroende för SD-ledaren Jimmie Åkesson.

Källa:
Ny mätning: Rekordhögt förtroende för Ebba Busch Thor

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GustavKarl-Путин A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Väljarna är uppenbarligen dummare än fiskar. Varför? Jo, för fiskar nappar endast på bra bete, men väljarna nappar på vilken dynga man än viftar framför dem, bara den framstår som ”ny” och helst kvinnlig.

Vi borde nog göra om vårt statsskick till fiskokrati – eller för att använda konsekvent grekiska: psarikrati. För fiskar är nog bättre lämpade att rösta in politiker än de dumma väljarna.

Karl-Путин A
Medlem

Med risk för att bli blockerad pga numerologi så konstaterar jag att bilderbergerskan Annie Lööf hade 33 procent innan valet, judinnan Ebba Busch Thor hade 3 procent och nu har EBT 33 procent – det blir väldigt många 3-or i den här soppan.

Gustav
Medlem

Och 33 delat med år 18 är 1.8333333333333
Ring D.Brown!