Försvarsmakten står upp för homolobbyn

EUROPRIDE. Under parollen ”We don’t always march straight” satsar den svenska Försvarsmakten stort på deltagande i årets upplaga av homolobbyns Pridefestival.

© Skärmdump

På sin hemsida presenterar Försvarsmakten ett omfattande schema för sitt deltagande under årets Pridefestival. Där ingår förutom själva Prideparaden informationstält, fotoutställningar, fallskärmshopp med regnbågsflagga och seminarier med Caroline Paige som delar sina erfarenheter som transgender officer i det brittiska försvaret.

Motivet för Försvarsmakten att delta på Europride 2018 uttrycks så här: ”Vi står upp för de värderingar vi är satta att försvara. Det är viktigt för oss att ta ställning och visa att visa att vi står upp för alla människors lika värde – oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller könsuttryck”.

Den ironiska parollen ”We don’t always march straight” ges på hemsidan det förklarande tilläget: ”Men oavsett när eller var vi marscherar står vi alltid upp för din rätt att leva som du vill, med den du vill”. Ett tillägg som försäkrar att hela homolobbyns färgglada fauna inkluderas, från pedofiler till icke-binära och genderfluida.

Den svenska Försvarsmakten har varit delaktiga i Pride sedan början av 2000-talet, här på en bild från Pridefestivalen 2016:

Foto: Mattias Robertson/Försvarsmakten

Källa:
We don’t always march straight

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Ett mycket tydligt tecken att vi i dag inte har en försvarsmakt i traditionell mening, utan måste stå för detta själva genom att bilda egna miliser. Den ”försvarsmakt” vi har i dag är endast ett politiskt instrument, och ett redskap för den sionistiska ockupationsmakten.

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
2 år sedan
Reply to  _DH_

Som i usa, lokala militia, bestående av lokala män, även kvinnor i lättare befattning.
Bögar, sök vård.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan
Reply to  _DH_

De svenska pridekandidaterna passar in i NATO:s degenererade arsenal av män och kvinnor. Ett svenskt försvar utan någon makt alls.

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
2 år sedan

Bög o pedofilförsvaret.
Nu fattas bara att polisen med blir pervoprotektion.
Påtvingad sexualtillhörighet, för hetro är inte välkommet i pridesammanhang, de har hetat ”äckel” av pervona när de protesterat mot dem.
Alla som ställer upp på detta bör uteslutas pga mentala skäl, vi kan inte ha en armè som utstrålar svaghet.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan

Hellre död än bög, säger jag bara.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan
Reply to  Karl A

rasblandare som sprider sin säd i negresser från djupaste afrika är ändå mer sunt ur ett perspektiv där man ser människan som art, de här korvryttarna är ju bara en evolutionär återvändsgränd

Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
2 år sedan

Förbannade Överbefälhavare! Och jag som tänkt bli officer – jag vill då inte gå i ett pride-tåg.

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
2 år sedan

Försvarsmaktens ledning är en skymf mot allt som är rätt och sant. Hela ledningen måste ställas till svars för sitt folkförräderi.