Davidsstjärnor och Elviskaraoke – så deltog Försvarsmakten på Stockholm Pride

HOMOLOBBYN. Under lördagen deltog Försvarsmakten på den stora homoparaden som hölls i samband med Stockholm Pride. Överbefälhavaren Micael Bydén sjöng Elvis medan Försvarsmaktens tekniska skola hängde upp en regnbågsflagga med judiska symboler på sitt fordon.

Fallskärmshoppare från Försvarsmakten vecklar ut Pridefana. Foto: Nordfront.

Under lördagens stora homoparad genom Stockholm, som hölls i samband med homolobbyns festival Stockholm Pride, deltog bland annat Försvarsmakten under parollen ”We don’t always march straight”.

Den svenska militären har deltagit på homoparader sedan början av 2000-talet, vilket man hånats för av bland annat Ryssland.

Under lördagen valde Överbefälhavaren (ÖB) Micael Bydén att greppa en mikrofon och sjunga ”Suspicious Minds” av Elvis. Nu hyllas han av etablissemangsmedia för sin uppvisning.

Även Försvarsmaktens tekniska skola deltog. Man körde ett militärfordon i paradtåget som flankerades av regnbågsflaggor och ballonger med så kallade Davidsstjärnor på. Davidsstjärnan är symbolen för sionismen och staten Israel – en symbol som har sitt ursprung i judisk mysticism och den forntida semitiska guden Moloch som dyrkades medelst barnoffer.

Exakt varför Försvarsmaktens tekniska skola valde att använda flaggor med judiska symboler istället för den svenska fanan är oklart.

Skärmbild: Försvarsmaktens tekniska skolas Facebook.

Nordfront kommer under dagen att publicera bilder från Stockholm Pride.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
DonnieAnnaKlausChristian HamiltonDen-Kristne Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Rätt uppenbart vilket land och folk vår (((försvarsmakt))) är underställd och skyddar. Sodomin är ett av deras främsta vapen mot vårt folk, vid sidan av feminismen och massinvandringen, varför det inte är så konstigt att ”försvaret” lägger ner så mycket resurser på detta.

Karl-Путин A
Medlem

Inte heller så konstigt att man sjunger Elvislåtar. Han var ju shabboz-goy åt en judisk familj under sin tidiga ungdom, något som säkert befrämjade hans senare karriär. Rasblandad var han också så att det förslog.

Den-Kristne
Medlem

En skam! Ännu en anledning till att inte ta värvning.

Klaus
Medlem

Jag rekommenderar att göra endast grundutbildning skulle du få möjlgheten. I det civila samhället är det ju inte ”renare” än i armén.

Anonym
Medlem
Anonym

Håller med … men tappa för Guds skull inte tvålen.

Christian Hamilton
Medlem

Detta tilltag av försvarsmakten är äckligt så det förslår. Det är en skam med en sådant försvar som inte sätter landet och nationen före, det de är till för att försvara. Nu skall väl denna degenererade makt endast skjuta på sina egna landsmän enligt order från de som gnuggar händerna bakom gardinerna. Tvi vale. Vad är det för folk som stannar och inte tar avsked från dylika organisationer?

Karl-Путин A
Medlem

”We don’t always march straight – och våra Boforskanoner är utbytta mot 11-tums dildos”

Donnie
Medlem

SÅ svenskt försvar är alltså sponsrat av judar , ingen direkt överraskning !!