Försvarsmakten lockar med mångkultur och dekadens i ny kampanjfilm

INRIKES. En ny kampanjfilm från Försvarsmakten vill locka rekryter med hjälp av dekadens och mångkultur. De uppmanar vidare människor att ansöka för att kunna fortsätta att leva ”i det öppna Sverige vi vant oss att leva i”.

Försvarsmakten har just nu en pågående kampanj de kallar för ”Vi låter Sverige vara ifred”. I en kampanjfilm som publicerades den 26 oktober har de tagit rekryteringen ett steg längre genom att komponera ihop en kulturmarxistisk film som ska skildra ”hur landet ser ut idag” – med mångkultur och dekadens.

Syftet med kampanjen ska dock vara att beskriva Försvarsmaktens uppgifter på marken, i luften och till sjöss. De lockar med att människor ska ansöka för att kunna fortsätta att leva ”i det öppna Sverige vi vant oss att leva i”. I klippet kan man bland annat skåda ”rappande” förortsfrämlingar, hånglande homosexuella samt ett invandrarbröllop.

Under klippet på Försvarsmaktens Youtube-kanal kan man läsa följande:

Allt vi gör, gör vi för att ditt liv ska fortsätta precis som vanligt — i det öppna Sverige vi vant oss vid att leva i. Se hur vi säkrar fred och frihet på http://forsvarsmakten.se/ifred.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
FredrikaSigfridRichardSusanne Stenberg Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Susanne Stenberg
Medlem

Enbart osunda individer tillåter dekadens och mångkultur.
Detta är inget vi skall vänja oss vid, inget vi heller skall tillåta.

Revolution mot all dekadens, där fungerar inte att tala dem till rätta.

Richard
Medlem

Och denna myndighet tror då på fullaste allvar att jag skulle vara villig att göra min värnplikt… villet skämt, det första jag skulle göra om jag blev utvald är att skjuta generalen, dom enda fienderna Sverige har är inom landet

Sigfrid
Medlem

Försvarsmakten är bara ett verktyg för pk-makten att använda när svensken reser sig mot förtrycket.Dom räddar inte svensken i orostider då det inte är deras uppgift längre.

Fredrika
Medlem

Helt riktigt. Fredrik Reinfeldt skrev under beslutet att ”Sveriges” miliärmakt får användas mot den egna befolkningen.