Försvarsmakten fortsätter på den kulturmarxistiska vägen

KULTURMARXISM. Försvarsmakten har producerat tre nya reklamfilmer där de tydligt visar vilka grupper man vill att det ”nya” Försvaret ska bestå utav.

Under gårdagen publicerade Försvarsmakten tre nya reklamfilmer på sin Youtube-kanal och det framgår tydligt i filmerna vilka grupper man är ute efter att rekrytera till det ”nya” Försvaret. Stort fokus har lagts på att man ska få vara den man vill vara, floskeln ”allas lika värde” med andra ord.

I den första filmen handlar det om en pojke som klär sig i klänning och sminkar sig vilket tydligen ska locka så kallade hbtq-personer till Försvaret. Man har även tidigare riktat in sig till hbtq-personer i olika kampanjer.

I den andra filmen vill man locka fler invandrarkvinnor till Försvaret. Flera försök har tidigare gjorts för att locka fler icke-svenskar men utan några större framgångar.

I den tredje filmen riktar man i sig på studenter och då främst personer som studerar ”genusvetenskap”. Detta symboliseras i en film där en ung kvinna utklädd till en geting inte känner sig välkommen. Man har även redan infört så kallat ”genustänk” i Försvarsmakten i form av en handbok som ska lära svenska militärer att tänka ur ett ”genusperspektiv”.

Källa:
Försvarsmakten 

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om