Försökte råna mammor med barn – blev själv ihjälskjuten av en av mammorna

UTRIKES. 21-årige Elivelton Neves Moreira försökte råna en grupp mammor som befann sig utanför en skola med sina barn. Gärningsmannen sköts ihjäl av en av mammorna som var en poliskvinna som inte var i tjänst.

Det var tidigare under veckan som den pistolbeväpnade 21-åringen Elivelton Neves Moreira försökte råna en grupp mödrar som befann sig utanför en skola tillsammans med sina barn i Sao Paolo i Brasilien. Det rånaren inte kände till var att en av mammorna var en pistolbeväpnad polis som inte var i tjänst.

När gärningsmannen siktade med vapnet mot gruppen tog polismamman, Katia da Silva Sastre, fram sitt vapen och avlossade ett skott mot Moreira som föll ihop skrikandes på marken. Därefter gick da Silva Sastre fram till den skadade mannen, sparkade bort vapnet och beordrade honom att lägga sig på mage. Hon tryckte ner hans kropp mot marken och höll fast honom i väntan på förstärkning och läkarvård.

Elivelton Neves Moreira avled på sjukhus senare under dagen.

Se klipp från händelsen nedanför:

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
JimKarlGunnarVeraKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Varje nordbo måste egentligen numera vara beredd på att göra detsamma grund av all importerad kriminalitet. Men (((de))) ser lägligt till att avväpna oss istället så att vi endast ska kunna vara värnlösa offer. :(

Pierre
Medlem

Världens mångkulturella skithål nr 1.

Vera
Medlem

Många byar med europeisk tradition bevaras just i Brasilien. Finns visst en tysk by där man sjunger sånger som är förbjudna i hemlandet. Brasilien är stort.

Pierre
Medlem

Det var bannemej . Då skriver jag istället att Rio De Janeiro är det mångkulturella ****hålet nr 1. :)

Karl-Путин A
Medlem

Inte en sån där inkvoterad lien späd poliskvinna som i Sverige, som börjar gråta när hon blir attackerad av en utagerande neger, trots att hon har 3 poliskvinnor till på sin sida.

En eloge till denna kvinna som satte skottet så att det blev ”game over” för låglivet.

Vera
Medlem

SÅ SKALL DE TAS

Gunnar
Medlem

Helt rätt! Med beväpnade medborgare sänker man kriminaliteten drastiskt.

Karl
Medlem

Underbart! Detta gjorde min dag!

Jim
Medlem

Fyfan vad bra!