”Förintelsen” – snart även på månen

RYMDEN. Så att även eventuella utomjordiska besökare på månen ska få höra om den judiska mytologin om ”förintelsen” har Israel beslutat att skicka en rymdkapsel till himlakroppen, innehållandes bland annat en så kallad överlevares berättelser.

”Om detta må ni berätta… även på månen”.

Nyligen deklarerade Israels premiärminister Benjamin Netanyahu att han vill bygga ett judiskt rymdimperium. Men redan nu kommer den judiska staten att försöka skicka en kapsel till rymden, packad med diskar innehållandes bland annat den israeliska nationalsången, bibeln, barnteckningar, ett meddelande från landets tidigare president Shimon Peres – och framförallt en judisk ”överlevares” berättelse från den så kallade förintelsen.

— Idag stoppar vi alla dessa drömmar i rymdskeppet, som att man skulle ta ett meddelande och stoppa in det i Klagomuren, kommenterade Yonatan Winetraub, som är en av ingenjörerna bakom projektet.

Kapseln har fått namnet Beresheet, vilket är det hebreiska ordet för ”skapelsen”, och kommer att skickas upp tillsammans med satelliter på en SpaceX Falcon 9-raket strax efter årsskiftet.

— Den israeliska allmänheten valde namnet Beresheet. Det uttrycker hoppet om en början av en ny era i den israeliska rymdindustrin, berättar Ido Anteby, som är chef för projektet, till Times of Israel.

Anteby berättar att han för några månader sedan träffade en jude vars far påstod sig vara en så kallade överlevare.

— När han fick höra om detta inspirerande uppdrag bad han mig att placera en berättelse som hans far skrivit på en av diskarna, berättar Anteby.

Enligt planen kommer ”förintelse”-myten att nå månen någon gång under nästa år.

— Detta är en väldigt känslomässig tid. Vi vet inte hur länge rymdkapseln kommer att vara kvar på månen. Det är mycket möjligt att framtida generationer kommer att hitta den här informationen och vilja lära sig mer om denna historiska stund.

Källa:
Israeli moon-bound craft to carry Holocaust survivor story, and best of humanity

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

21
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
RokvikenKarl-Путин ALingonetKlausPeter Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Ethny
Medlem

Så de ska sprida sina lögner ännu längre och utnyttja vitas uppfinningar (även om man kan ifrågasätta SpaceX bl.a). Hur kommer det sig att de inte klarar av att bygga sitt egna rymdskepp?

Ska de skicka upp en faktura också?

Fredrika
Medlem

De bara skrytljuger. De kan inte skicka upp sina förintande berättelser till månen. Men det är klart att de kan ljuga om det. Många kommer att tro dem. Att koppla uppskjutningen till det redan marknadsförda SpaceX ger lögnen extra trovärdighet. Åtminstone för dem som inte har sett ”liveströmmarna” med dockan som sitter i en öppen elbil ute i rymden i skrikande klara färger och diffuserat ljus.

Död åt alla lögner!

Ethny
Medlem

Förvisso tror jag inte på att de första så kallade uppskjutningar (Apollo) var sant. Dels åkte den amerikanska presidenten runt i världen och gav falska månstenar som var gjort utav trä, till ”betydelsefulla” människor. Sedan live-sändningar där vissa s.k astronauter fick frågan om varför stjärnor inte syns på bilder från månen. De fick tänka efter ganska länge för att säga rätt sak (lögn). Dock, enligt undersökningar så syns inte stjärnor från månen pga att det inte finns någon atmosfär. Att man måste stå i t.ex en grop i mörker, eller på ett mörkt ställe för att kunna se stjärnorna, precis… Läs mer »

Ethny
Medlem

https://youtu.be/MCDR8_iShXg?t=131 vid 02:11 så tänker de riktigt länge på frågan de fick, ifall stjärnor syns eller inte.

Bara jag som tycker det känns väldigt… som att de inte vet vad de ska svara?

Karl-Путин A
Medlem

En annan intressant detalj är att Nasa förstörde alla originalfilmer några år efter den sista ”månlandningen” och ersatte dem med kopior som ett TV-bolag hade ”restaurerat” – ”för att de höll bättre kvalitet”.

Det finns en intressant bild på en av ”astronauterna” där man ser en person på ”månytan” utan rymddräkt avspegla sig i glaset på ”astronautens” hjälm.

Det ligger nog en hel kennel begravd i den här månlandningshistorien.

Karl-Путин A
Medlem

Om man jämför med en annan osannolik historia, den att en arab skulle ha iscensatt 9/11 från en ökengrotta i Afghanstan så får man lite perspektiv på vilka resurser de kan lägga på sin propagandaapparat.

Ethny
Medlem

Haha, ja nu när du påpekar det där med att de tog bort originalfilmerna från ”månlandningarna”. Några andra saker jag bara kommer ihåg nu är att den amerikanska flaggan ”fladdrar” på bilden som togs. Dvs, om det inte hade funnits någon luft hade den istället legat ned. Men på bilden är det som att det blåste undertiden då de tog kortet. Sedan någon bild där det finns en skugga på flaggan (en annan bild) när solen ens inte är på samma sida av månen och det finns ingen annan källa till det ljus som skulle kasta flaggans? Tror det var… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Jag kom ihåg det där med filmerna lite fel. Så här var det: Av allt det filmmaterial som togs på ”månen” så kasserade NASA större delen av materialet och behöll bara ”det bästa”.

Hur seriöst låter det att man kasserar en enda bildruta från ”mänsklighetens största tekniska framgång”? Det är ju oerhört viktigt forskningsmaterial det handlar om.

Det var väl allt filmmaterial där det framgick allt för tydligt att man befanns sig i en filmstudio och inte på månen.

Karl-Путин A
Medlem

NASA är på dekis överlag och måste åka med ryska raketer upp till rymdstationen ISS och de raketer som NASA skjuter upp är beroende av ryska raketmotorer.

https://www.rt.com/business/434709-russian-rocket-engines-us/

Fredrika
Medlem

Ja tänk om de flesta människor förstod det som Karl-Putin och Ethny förstår. Då hade den främmande maktens järngrepp om oss lossnat lite till.

Ethny
Medlem

Det där med att NASA behöver ryska raketer har jag aldrig hört talas om. Har du någon hemsida som berättar mer om detta? Rymden är en av mina större intressen. Från att jag var barn tills nu. Nationalsocialismen är dock det bästa av allt. Känner mig helt förändrad och upplyst. Var så kallad ”nationalist”, eller snarare kontra-jihadist i början av mina yngre dar. Trodde på dummokratin som den är, men inte som jag tycker nu. Nordfront startades vid perfekt stund då jag började forska väldigt mycket om judarna och deras maktförhållanden väldigt mycket. Nu förnekar jag inte ens att jag… Läs mer »

Klaus
Medlem

”Månstenar” som fördelades var självklart från jorden och ett tyskt institut konstaterade att månen består av samma material som jorden.

Ethny
Medlem

Så de erkände i sig att dessa ”månstenar” skapades här på jorden (vilket de ändå gjorde såklart) men att de försökte sälja det som att månen är gjord av trä, precis som jorden?

Känns som att IQn faller till extrema låga nivåer när man försöker tänka sig in i hur dessa människor tänker.

Peter
Medlem

Dessa galna och ondskefulla judar… när det i själva verket är de som förintar oss genom sina pengar och sitt ohemula inflytande!

Klaus
Medlem

Vi måste skicka Talmud och Fred Leuchter-rapporter till månen och andra himlakroppar. Det finns ju ännu inte lögnaktiga Illuminati-regeringar där. Viktigast är att nutida och framtida generationer vet om sanningen, så kan de skrota den judiska bereskiten.

Lingonet
Medlem

Glöm sydpolen, glöm madagaskar!
Judarna själva har hittat den slutgiltiga lösningslokaliteten för sitt eget folk, månen.
Lätt att hålla reda på vilka som försöker komma tillbaks, enkelt att sända förnödenheter då de tekniska kunskaperna är kända.
WOW! Tack nettan! Saken är kosherbiff!

Rokviken
Medlem

Vad jag förstår finns ingen atmosfär på månen. Inga gaser med andra ord. Hur ska de då kunna överleva?

Ethny
Medlem

Vem har sagt något om att överleva?

Rokviken
Medlem

Om inte budskapet ger det resultat man önskar så finns det ytterligare en anledning till att ställa sig vid klagomuren och gnälla i all oändlighet.

Lingonet
Medlem

Judar hatar gaser :)

Peter
Medlem

Men framförallt människor!