Forintelsen.nu – testa dina kunskaper i myter från andra världskriget

HISTORIA. På en nyligen skapad hemsida kan man göra ett test där man får bedöma sanningshalten kring påståenden om skeenden under andra världskriget.

”Under andra världskriget tillverkade Tyskland tvålar och lampskärmar av kropparna från döda judar” – så lyder ett av de påståenden som man får ta ställning till på hemsidan forintelsen.nu, en ny hemsida som har börjat spridas på sociala medier.

Genom tio moment får man först avgöra sanningshalten i ett vanligt påstående om den så kallade ”förintelsen”, andra världskriget eller det nationalsocialistiska Tyskland. Efter att ha bedömt varje påstående så får man först reda på ifall man haft rätt eller inte, för att sedan läsa om sanningen bakom påståendet och även ta del av Youtubeklipp, bilder, gamla tidningsurklipp och rapporter med mera.

Testa din dina kunskaper på forintelsen.nu!

LÄS MER: ”Förintelsen” är en bluff!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
KarlSigfridAndersRamonAllan Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Allan
Medlem

Att vi har (((tvångskultur))) idag bevisar att det var den onda sidan som vann andra världskriget. Att vi svenskar tvingats rädda judebankerna med våra skattepengar två gånger bevisar att det är judarna som vanstyr. De enda som tjänade på två världskrig var judarna som fick: * Massvis med döda vita. * Herravälde över Europa och Nordamerika (därför vi har judisk tvångskultur). * förintelsebluff som tvingas in i huvudet på våra barn, trots att den saknar all bevisföring som avkrävs i vilket annat påstått mordfall som helst. * Judarna fick Israel. * Orwellsk ”lag”stiftning t.ex. HMF, ”antisemitism” var belagt med dödsstraff… Läs mer »

Ramón Mercader
Medlem

Japp, Rothschildcentralbankerna som tog en ganska stor risk i avseende på deras makt vann WWII.

Hade Adolf Hitler kännt till hela Balfourdeklarationen i detalj så tror jag ej han hade försökt fredsförhandla så mycket som han gjorde under WWII och på så sätt Rothschildbankerna förlorat WWII istället.

Möjligtvis då enbart till folket i falska stater att vända sig helt mot sina falska stater och Rothschildcentralbankerna vilket förvisso var svårt med Rothschildcentralbankernas hjärntvättningspropaganda m.m.

Allan
Medlem

Det är bättre att benämna dem för vad de är d.v.s. judebanker. Rotschield beter sig som de gör för att de är judar, inget annat. Att prata om ”Rotschieldsionism” som David Icke gör är att ta ögonen från bollen. Det mesta av elände vi har och står inför är p.g.a. den judiska rasen och dess parasitära beteende som kollektiv. Det visar 359 gånger som folk fått nog av juderier.

Anders Jonsson
Medlem

Ett genialiskt initiativ!

Att avslöja och krossa ”förintelse”-lögnen och dess medföljande hjärntvätt och orättfärdiga lagstiftning och förtryck mot sanningen är mycket mycket viktigt för vår kamp.

Hell seger!

Sigfrid
Medlem

Att förintelsen är en bluff behöver man inte tvivla på den är skapad av judarna för att kunna dra snyfthistorier och lura till sig pengar.

Karl-Путин A
Medlem

Jag fick alle recht – men som musikalischer KZ-Lagerhund mit absolut Gehör hade jag nicht förväntat mig etwas annat.