”Förintelsen” – en politisk fråga

Av ,
Chefredaktör
22

Nyligen ifrågasatte Gyllene grynings partiledare, Nikos Michaloliakos, delar av den officiella versionen av ”förintelsen” i en teveintervju. Michaloliakos ansåg att siffran sex miljoner inte stämmer och trodde heller inte att det existerat några gaskamrar över huvud taget. Michaloliakos konstaterade också att ”historien skrivs alltid av segraren”.

Radikalt uttalande
Uttalanden av detta slag är minst sagt ovanliga, om inte unika, för ett parti som har 7 procent i ett nationellt parlament. En del anser säkert att Michaloliakos skulle ha undvikit denna fråga, men jag är i alla fall av den uppfattningen att hans raka uppträdande gynnar partiet på sikt. Vi får vänta och se huruvida dessa, och andra kontroversiella uttalanden det grekiska partiet gjort efter valet, leder till färre eller fler röster vid det kommande omvalet. Alldeles oavsett har partiet, genom att följa den inslagna vägen, tagit stora kliv mot att på sikt bli en maktfaktor i Grekland – fler röster eller ej.

Jag har tidigare gjort jämförelser mellan Gyllene gryning och det brittiska partiet British National Party, vilka till synes delar samma idégrund, men som i praktiken skiljer sig åt markant. Efter olika valframgångar 2008-2009 förklarade BNP partiledare, Nick Griffin, att partiets genombrott berodde på att man undvek frågor om genetik, sionism och historisk revisionism. Partiet blev populistiskt och istället för att tala om roten till alla problem, så valde man att fokusera på enbart invandring, och då i synnerhet en muslimsk sådan. Det senaste valresultatet för BNP visar att populism inte håller i längden. Det kan tyckas ironiskt att ett radikalt, systemkritiskt parti som Gyllene gryning erövrar 7 procent i parlamentet, samtidigt som det pragmatiskt inriktade BNP förlorade tio av tolv lokala mandat i valet dagen efter.

En politisk fråga
Nikos Michaloliakos tycks alltså vara en man som säger vad han tycker, vilket gör att han framstår som genuint ärlig inför folket. Men uttalandena om ”förintelsen” är intressanta även utifrån andra aspekter. I egenskap av ledare för en organisation som verkar politiskt, tar Nikos Michaloliakos nämligen ställning i frågan om ”förintelsen”, vilket gör att han erkänner ”förintelsen” som en politisk fråga.

Hur vi ska bemöta denna fråga är annars omstritt bland nationella. Varför skulle detta vara något annat än en historisk fråga? Vad har ”förintelsen” för relevans för oss idag? Jag skulle vilja påstå att de människor som inte förstår detta, även saknar förståelse för hur den världspolitiska situationen ser ut. Om vi för ett ögonblick låtsas att det inte är muslimer som tvingat västvärlden på knä och att vi ännu inte lever under några sharia-lagar. Ponera istället att det är judar som kontrollerar världsekonomin, internationell politik och inte minst, det verktyg som krävs för att mest effektivt kunna styra den allmänna opinionen – massmedia. Den som påpekar att det är underligt att ett litet folk som det judiska besitter så mycket makt, och undrar vad hela syftet med detta är, brännmärks genast som ”antisemit” av media.

Det är här förintelsefrågan kommer in, som ytterligare utpressning. ”Förintelsen” – och därtill associationerna till gaskamrar, stöveltramp och en gormande Hitler (associationer som massmedia och Hollywood själva skapat) – används av journalister och andra systemtrogna för att tysta kritiker mot den sionistiska maktkabal som styr bland annat just massmedia. Att så är fallet visar det enkla faktum att Nikos Michaloliakos får frågor av denna typ i en intervju som borde handla om hur Gyllene gryning vill lösa situationen i Grekland. Detta är inte unikt;. När Sanna Hill intervjuades om sitt uppdrag som nämndekvinna ställde man också sådana frågor. Det är ett vanligt knep som journalister använder sig av för att få sådana som oss på defensiven. Målet är naturligtvis att frågorna ska vara så besvärande att man fortsättningsvis undviker att tala, inte bara om denna fråga utan om det judiska inflytandet i västvärlden, över huvud taget. Därmed segrar systemet och folket kommer aldrig att få kännedom om vilka krafter som styr bakom kulisserna.

Ta ställning!
Idag finns ett tiotal länder i Europa som kriminaliserat ”förnekelse av förintelsen”. Detta är en enorm censur – helt i linje med vad påvedömet utsatte Galileo Galilei och Giordano Bruno för – med fleråriga fängelsestraff för dem som begår kätteriska handlingar. ”Förintelsen” används som sköld och svärd för Israel och sionistiska intressen och blir därför, hur man än försöker vrida och vända på det, mycket mer en politisk än en historisk fråga.

Så länge du är nationell och räknas som ett potentiellt hot mot systemet, kommer du att få sådana frågor kastade mot dig. De finns till för att förhindra ett verkligt uppvaknande och för att säkerställa maktkabalens fortlevande. Och så länge denna maktbalans lever vidare kommer Sverige att förbli anfrätt av massinvandringen och dess mångkultur.

Britten Richard Harwood förklarar situationen i förordet till sin bok Dog verkligen sex miljoner?

”Skulle britterna eller någon annan europeisk nation försöka hävda sin patriotism och slå vakt om sin nationella egenart i en tid, då själva existensen av nationella stater hotas, brännmärks de omedelbart som ”nynazister”: Nationalsocialism var ju givetvis nationalism, och vi vet ju alla vad som hände – sex miljoner judar utplånade! ”

Så länge denna myt visar sig livskraftig, kommer folken överallt att förbli fastkedjade vid den. Behovet av internationell tolerans och förståelse kommer att hamras in av Förenta Nationerna, tills fosterlandskänslan, den verkliga garanten för oberoende, går förlorad. Varje förnuftig diskussion om rasproblem och strävan efter att bevara den rasliga integriteten avvisas därmed effektivt.”

I en tid när ”förintelsen” används som munkavle för att tysta kritik mot främmande intressen som styr västvärlden, när barn redan i skolan blir lärda att de har en ”skuld” gentemot det judiska folket, men indirekt också alla andra folk som den vite mannen påstås ha förtryckt, då kan vi inte fly undan denna politiska fråga.

Som chefredaktör på Nordfront.se, och därmed huvudansvarig för det redaktionella innehållet på denna hemsida, kan jag utlova att den så kallade förintelsen kommer att granskas och avslöjas för vad den verkligen är – en gigantisk lögn som håller oss fastkedjade och som enbart gynnar sionisternas maktpolitiska intressen.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • ΚΩΣΤΑΣ says:

  Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ,ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ,ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ…….ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ……ΜΟΛΟΝ ΛΑΒΕ 300 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Woland says:

  Vad jag inte förstår med förintelseförnekare et al är varför? Resonerar man så att om vi kan visa att om Hitler inte gasade 6 miljoner judar så är han en helt OK kille?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Simon Lindberg says:

   Så fort en vit grupp reser sig upp till kamp för sin överlevnad och/eller mot sionismen så kommer de få 6miljoner-släggan i ansiktet. Ett otroligt effektivt propagandavapen för att hindra att en ny Hitler reser sig igen. Lite på samma sätt som att så fort en grupp araber reser sig så får de nu 9/11 kastat i ansiktet. Vänta bara på nästa ”fruktansvärda attentat” mot judarna som komme ge de en slägga mot asiaterna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Sidji från Fidji says:

   Vilken frågeställning. Det är inte viktigt att sanningen kommer fram? ”6 milj liv hit eller dit”?

   ”Helt ok kille”… Är det så man benämner en ledare av hans magnitud?

   Du är allt lite kocko i huvet du.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Woland says:

    Det var faktiskt en allvarligt menad fråga och du får ursäkta om jag tar anstöt av ditt raljerande svar. Därför tänker jag inte gräva vidare i vem det är som är kocko i huvudet ;)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Nordbo says:

  ”Förintelseförnekare” (och en och annan modig historiker) resonerar som så att den påstådda gasningen av sex miljoner judar används som ett verktyg för judiska gruppintressen. Det går knappast att påpeka att det är inte så lite konstigt att judar äger i princip all media utan att få ”sex miljoner” kastat tillbaka.

  Judar ligger till stor del bakom det mångkulturella samhället och hjärntvätten från media (judiskt ägd) har möjliggjort denna utveckling.

  Och ja, Hitler stod på vår ras’ sida under andra världskriget. De segrande makterna införde det vi har nu, mångkultur och massinvandring.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Woland says:

   OK, men om nu Hitler var en fantastisk ledare och judarna är ett så förskräckligt folk som inte är bra för vår ”ras”, vore det då så hemskt om han faktiskt gasade 6 miljoner? Borde ”ni” inte snarare propagera för att han inte gasade tillräckligt många snarare än att hävda att han inte gasade några alls?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Jenny says:

    Klockrent skrivet! det undrar jag också!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Stålkärna says:

    Så du menar att det inte finns några nyanser mellan viljan att värna sitt eget folk och en fullständig utrotning av andra?

    Många människor är så hjärntvättade. De fattar inte ens sammanhanget, kan inte ställa händelser som utspelade sig, och känslor hos krigförande parter, i sitt rätta perspektiv, under världens hitintills våldsammaste krig.

    De tror på allvar på segrarens version av historien.

    Woland, hur många tyskar dog under andra världskriget? Varför terrorbombade man tyska städer med brand- och sprängbomber, varför lät man flera miljoner tyskar svälta ihjäl efter kriget?

    Du vet väl att det dog fler tyskar än judar?

    Men det är självklart, kan man utmåla tyskarna som monster och skyldiga till kriget så kan man därigenom även urskulda massmordet och övergreppen på dem.

    Du har aldrig tänkt på varför man från officiellt håll, i tidningar och på tv alltid friserar ner siffrorna över antalet tyskar som dog i t.ex. Dresden. Varför gör man det?

    Du har aldrig tänkt tanken att din historieuppfattning är resultatet av att man i sextio år ständigt överdrivit tyskarnas dåd och samtidigt underdrivit de allierades dåd. Att man ständigt minimerat tyskarnas lidande samtidigt som man å det kraftigaste överdrivit judarnas lidande.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Woland says:

     Nja, terrorbombningar av Dresden etc finns ju rätt väl dokumenterade och det var ju egentligen inte huruvida det dog flest judar, tyskar eller ryssar som min fråga gällde.

     Fast egentligen undrar jag nog varför ni som nationalsocialister glorifierar Hitler när det ju då samtidigt leder till oerhörda trovärdighetsproblem för er. Hitler största misstag ligger ju i att han misslyckades. Det torde ju dessutom vara fullt möjligt att vara nationalsocialist eller nationalist utan att för den sakens skull glorifiera Hitler eller Nazi-Tyskland inte sant?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Nordisk Arier says:

      Ja Dresden finns vädokumenterat precis som den s.k. förintelsen finns. Dokumentationen visar klart och tydligt att det dog betydligt fler tyskar än vad media vanligtvis väljer att skriva ut och det visar klart och tydligt på att det inte förekommit något försök att förinta det judiska folket. Varför vi inte propagerar för ”förintelsen”? Jo för att vi ser en moralisk plikt i att alltid hålla oss till sanningen, vi är inte som politikerna och kan därför inte hitta på en massa saker att kämpa för – nej sanningen duger fint. Vidare vill jag påpeka att Hitler verkligen inte misslyckades. Han tog makten och enade tyskarna och han gjorde livet avsevärt mycket bättre för sitt folk. Att han förlorade kriget, som han egentligen inte ville ha utan blev forcerad till av de allierade och marxisterna, är inget misslyckande.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Woland says:

      Nja, om det nu var så att det dog fler tyskar än judar så bevisar det ju ingenting annat än just det. Din logik haltar lite.

      Hur du kan beskriva ödeläggelsen av tyskland och det tyska folket som något annat än ett misslyckande är ju mest bara förbluffande.

      Men låt oss för att återkomma till grundfrågan, rent hypotetiskt stipulera att ”förintelsen” faktiskt ägt rum, skulle det i så fall få er till att omvärdera Hitler och nationalsocialismen?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Nordisk Arier says:

      Har aldrig skrivit att det dog fler tyskar än judar. Bara att det dog fler tyskar och färre judar än va etablerad media och historieböcker brukar påskina.
      Hitler lade inte Tyskland i ruiner. Kriget gjorde det.
      Att ta ställning till din sista fråga är som för dig att ta ställning till om du hade kommenterat på denna sidan om jorden var platt.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Christian Hamilton says:

  Den som vill ha lite mer kött på benen och orkar igenom hela denna film får både underhållning och historieundervisning, om vad som verkligen hände eller inte hände. Jag rekommenderar denna underhållning, för när folk berättar uppenbara lögner som de vill andra skal tro på bör berättelserna åtminstone inte vara från sagovärlden. För att inte tala om den svarte soldaten som med sina guldbehängda fingrar och handleder sitter och raljerar om hur han var med på både D-dagen och ”befrielsen” av Dachau, ja det är synd om sjuka mytomaner.

  Holocaustanhängarna borde skämmas över patetiska ”överlevare” som dessa, för när vittnen som dessa framträder krymper Holocaust till just Holohoax.

  http://www.youtube.com/watch?v=F7tHB8tD34s&feature=related

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Kettil says:

  Adolf Hitler växte upp i mångkulturens Österrike-Ungern. Det Habsburgska riket var på nedgång och det hade börjat mullra så smått runt om i det dåvarande landet. Adolf besökte riksdagen i Wien för att lyssna vad som sades och han imponerades inte av det allmänna svammel som vi även kan se idag i vår egen Riksdag. Adolf hade tidigt intresserat sig för historia och läste allt han kom över för att förstå sim samtid.
  Han kände stark tillhörighet till det tyska folket och som tysktalande Öterrikare tillhörde han minoriteten av befolkningen i Österrike-Ungern. Det var en salig blandning av folk och kulturer slaver, romer, judar m.fl.
  Hoten mot den tysktalande befolkningen var många då makten långt innan WWI börjat försvagas av nationella anspråk framför allt i Serbien och Kroatien börjat göra sig gällande alltmer.

  Wien var vid sekelskiftet 18/1900 mångkulturens mecka i Europa med en hel del av de avigsidor vi kan se i dagens mångkulturella samhälle.

  Vid den första sionistkongressen i Basel år 1897 myntades uttrycket ”den slutgiltiga lösningen av den judiska frågan” som avsåg bildandet av en judisk stat dit en massiv migrering skulle ske då judarnas ställning i en mångkulturmiljö inte kunde garanteras. Tyskarna återanvände judarnas egen benämning på att ge dem en egen stat och inte avsåg någon utrotning.

  Adolf Hitler värnade om de han såg som sin grupp, den tysktalande befolkningen som utsattes av hårt tryck av slaver av fransmän (tysk-franska kriget 1870-71) där tyskland behövde enas med tyska Österrike för att kunna hålla stånd mot andra folks ambitioner.

  Adolf kom i nära kontakt med arbetare och svåra förhållanden på arbetsmarknaden och såg behovet av fackföreningar dock sådana utan vänsterinspirerade klasskampsinslag.

  Det var inte så konstigt att han vid maktövertagandet införde semester för tyska arbetare, lät bygga semesterhotell vid nordsjökusten, bygga ut vägnätet till hög motorvägsstandard, bygga en billig folkbil (VW) ordna med dagis sk kindergarten och stöd för familjer med sociala och ekonomiska svårigheter. Sjukvård, socialomsorg och äldrevård utvecklades också med rekordfart samtidigt som ekonomin sköt fart med investeringar i militäara industrin som hjälpte upp resten av samhället. Idag näms det överhuvudtaget inte fast vi idag kan skörda en del frukter av vad dåtidens nationalsocialister skapade.

  Eftersom nationalismen var stark i Europa i slutet av 1800 och början av 1900 talet var konflikterna många innan det hade lugnat sig så bröt 1:a världskriget ut och i det kaoset kunde sionisterna i skydd av allmän oreda införa kommunism i Ryssland. På det viset ordnade man en motvikt till europas nationalstaters strävan om enande.

  Tyskland var ju tidigare uppdelat i små furstendömen och senare i ”länder” som Bayern Sachsen m.fl. likadant i Italien som ochså enades under Garibaldi 1861. Så för att motverka denna nationalism infördes även rösträtt i flera Europeiska stater av rädsla för kommunismen och voila den moderna demokratin såg dagens ljus. Nu kunde judarna fortsätta att manipulera det ekonomiska och politiska fältet.

  Om vi struntar i att studera historia som en del förespråkar kommer vi ingenstans, att kunna sin historia, då förstår man samtiden, och kan förutse och forma framtiden. Adolf Hitler var den mest skärpta och ärliga politiker vi hittils skådat.

  Judarnas mål är herravälde över hela världen, fundera på varför USA hela tiden krigar i världen.
  Judars makt måste alltid bekämpas och kringskäras om vi ska ha en chans att återta det som är vårt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • shoooooooooo

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *