Förintelseindoktrinering i Karleby efter ”antisemitisk” propaganda

HJÄRNTVÄTT. I Karleby i Finland hålls nu en utställning om förintelsen efter att elever i Karleby fått ta del av ”antisemitisk” propaganda. Arrangörerna menar att människorna måste påminnas om ”förintelsen” som svar på den ökande ”antisemtismen” i Norden och Karlebytrakten.

I Karleby i Finland har det beslutats att hållas en utställning om ”förintelsen” efter att lokala skolelever fått ta del av så kallad antisemitisk propaganda. Utställningen vid namn Shoah pågår på Kokkolan galleria mellan 26.10 och 10.11. Åldersgränsen är 12 år. Över 20 grupper med elever i högstadie-, gymnasie- och yrkesskoleåldern från Karleby och Jakobstad är nu inbokad till utställningen.

Juha Hakala och Håkan Häggblom, som ingår i utställningens arbetsgrupp, säger att de som kristna har sina rötter i judendomen och känner därmed att de måste ge människor ”kunskap om förintelsen”, som svar på den våg av ”antisemitism” som ökar världen över och även i Karlebytrakten. De menar att folk måste få veta att den så kallade förintelsen ägt rum och därför också kan hända igen.

I utställningen visas bilder, videor, föremål med kopplingar om judendom och ”förintelsen”. Enligt Häggblom finns det överlevare från förintelsen även i Finland, men på grund av trötthet och hög ålder deltar de inte i utställningen, men deras barn och barnbarn finns kvar och för deras historier vidare.

Nordfront uppmanar alla andra som blivit indoktrinerade genom propagandalögnen ”förintelsen” att läsa vår artikel ”förintelsen är en bluff”.

Se även Europa – The Last Battle del 8, ett två timmar långt avsnitt om den påstådda ”förintelsen”.

Källa:
Vill mota den ökande antisemitismen

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Christian Hamilton Christian Hamilton says:

    Tänk vilken enorm bumerangeffekt det kommer att bli den dagen folk börjar inse att de bedragits av världens vidrigaste lögn och hur denna lögn har format de flestas liv hittills.
    Denna lögn lever inte vidare på någon som helst konkret bevisföring, den lever vidare endast genom att den upprepas i det oändliga. Men genom hot och hat mot de som vill försöka finna objektiva bevis för lögnen kommer allt fler att ifrågasätta rimligheten i det hela.

    Sanningen tål alltid att skärskådas i det oändliga, endast lögnen tål inte detta.


  • Lämna ett svar