Före detta överstelöjtnant om Pride-ÖB: ”Förändrades efter att han åkte till USA”

INRIKES. En före detta överstelöjtnant som studerat med den kraftigt homosexvurmande överbefälhavaren Micael Bydén menar att denne förändrades efter att ha studerat i USA.

Den före detta överstelöjtnanten Mikael Hagenbo har i ett kort filmklipp spekulerat kring varför överbefälhavaren Micael Bydén gått ifrån att vara ”en klok karl” till ett sänke för Försvarsmakten som ”måste avgå”.

— Jag gick kaptenskursen med Micael Bydén 1989, säger Hagenbo som tyckte om överbefälhavaren på den tiden.

Han menar dock att ”någonting måste ha hänt på vägen” eftersom han har förändrats så pass mycket.

— Han skickades till USA för att utbilda sig och blev då introducerad i de fina sällskapen med den djupa staten, är Hagenbos förklaring.

Bydén var mellan 1999–2002 flygattaché i Washington, D.C.

Nordfront har tidigare skrivit om den förre militären Mikael Hagenbo efter att denne öppet kritiserat judisk maktrörelsen för att ligga bakom massinvandringen till Sverige.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
InnateusRodaSigfrid Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sigfrid
Medlem

Micael Byden är en skam för vårt försvar han drar denna myndighet i smutsen bara för att behaga pk-folket och själv få göra karriär.

Roda
Medlem

Vårt så kallade ”försvar” försvarar inte längre svenskarnas intressen, utan istället globalisternas folkfientliga agenda.

Innateus
Gäst
Innateus

Frågan är väl om det kan kallas ”försvar” över huvud taget. Vid ett väpnat angrepp från i princip vilket annat land som helst skulle Sverige inte ha mycket att sätta emot.

Försvaret av idag är mest för syns skull, ett slags prydnad eller en fjäder i hatten för att ge sken av att Sverige fortfarande har någon form av suveränitet kvar. Och så funkar det förstås väl i propagandasyfte på diverse parader.