Före detta inrikesminister förutspår kaos i Frankrike

FRANKRIKE. En före detta fransk inrikesminister från det Socialistiska partiet förutspår i en intervju att Frankrike kommer att förfalla till anarki.

Kravaller och plundring i Paris 2017.

Chefredaktören för det franska nyhetsmagasinet Valeurs Actuelles har intervjuat den tidigare franska inrikesministern Gerard Collomb från det Socialistiska partiet. Collomb var nära allierad med den globalistiska franska presidenten Emmanuel Macron och tjänstgjorde som inrikesminister från våren 2017 tills han avgick för drygt en månad sedan.

I intervjun förutpår Collomb Frankrikes förfall och skyller det på invandringen, samtidigt som han ändå menar att Macron försökt åtgärda problemen. Nu anser dock Collomb att Frankrike inte behöver ytterligare invandring eftersom landet håller på att falla i bitar. När han blir tillfrågad om sin nuvarande syn på ”vivre-ensemble” (det fanska uttrycket för mångkultur) svarar han:

— Grupper i Frankrike strider mot varandra mer och mer och det börjar bli väldigt våldsamt.

När Collomb i början av oktober avgick som inrikesminister varnade han för inbördeskrig i Frankrike.

Källor:
Anarchy threatens France and within five years the situation could be irreversible – Ex-Minister
Far left Minister admits a civil war could be near in France as he fears the future

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan

Börjar, vad han menar är att det börjar ryka i knutarna i hans kvarter.
Låt dem brinna, få se hur fransmännen fixar det här, de kommer ropa på vermacht och ss, ty de befriade dem sist ganska enkelt.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Jag förutspådde det också i Tyskland och överallt i vita samhällen där massvis afrikaner och muslimer bosättas utan att vara minister.

Alis
Nybörjare
Alis
1 år sedan

Frankrike ansågs vara vår fiende nr 1 redan för minst 100 år sedan pga den kolonial politik de förde och resultatet av den var en växande negroid stat på europeisk mark vilket också resulterade i ett växande antal hybrider. Men det finns många skrämmande exempel att ta lärdom från.