Före detta IDF-befälhavare vill se Israel totalförstöra palestinierna

UTRIKES. En före detta befälhavare för det israeliska försvaret anser att Israel varit ”för snäll” och vill se palestinierna förstöras totalt.

En före detta befälhavare för det israeliska försvaret, Amiram Levin, säger i en intervju att Israel har varit för ”snäll” mot palestinierna. Bland annat tycker han att landet inte gjorde tillräckligt under sexdagarskriget. Nu vill han att palestinierna ska fösas bort till ”andra sidan av Jordanfloden”.

Under onsdagens intervju sade Levin, att ifall ett nytt krig bryter ut, så skall man ta till med hårdhandskarna. Med hårdhandskarna menar Levin indirekt att palestinierna ska utrotas från vad Levin anser vara Israeliskt territorium..

— Jag har sagt det flera gånger, nästa gång ett krig bryter ut så kommer palestinierna inte att finnas kvar här. Vi kommer att sparka ut dem till andra sidan av Jordanfloden, sade Levin.

Den förre befälhavaren tog även ställning till judiska bosättningar på palestinsk mark och gjorde det klart för åhörarna att Israel inte tänker ge upp dessa områden.

Källa:
IDF ex-commander says army should ‘tear Palestinians apart’ if there is new war

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments