Förbrytarstaten Israel attackerade 12 mål i Syrien

UTRIKES. Israel har fortsatt sin regionala terror med att attackera 12 mål i Syrien.

Efter att ett stridsflygplan från terroriststaten Israel skjutits ner av syrisk militär inne på syriskt territorium gick israelisk militär till en vansinnesattack mot mål i Syrien. Attacken ska enligt nyhetsbyrå SANA har ägt rum nära Damaskus där syriskt luftvärn sattes in mot israeliskt flyg.

Den israeliska vansinnesräden bekräftas även av den syriska armén som i ett uttalande säger att man bemött israeliska attacker med luftvärn i de södra delarna av landet. Enligt Israel är attackerna också ett svar mot den iranska drönaren man påstår ska ha flugit in i israeliskt luftrum från Syrien.

Israel låter även meddela att man ämnar fortsätta destabiliseringen av regionen och att framförallt Syrien och Iran har fler attacker att vänta. Enligt Israel ”leker Iran och Syrien med elden” och säger att de kommer ”få betala ett högt pris för sina provokationer”.

Under föregående år utförde Israel fler än 100 attacker mot syriska mål i Syrien. Attackerna motiveras genom att skylla på terrorhot och en rädsla för att den shiamuslimska organisationen Hizbollah skulle beväpnas av Iran via syriskt territorium.

Källa:
IDF says it hit 12 targets in Syria after jet downed in cross-border raid

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SverkerSigfridKarl Anordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
nordbo
Medlem

Kom att tänka på NMRs demo i GBG senast med dom exellent fina plakaten med texten Förbrytare – klingar fint med denna artikel.

Karl-Путин A
Medlem

Man kan ju hoppas att Israel drar på sig Rysslands vrede. Kratrarna som skulle uppstå efter en kärnvapenattack skulle man kunna göra konstgjorda sjöar av och göra till världens mest besökta turistattraktion.

Samtidigt skulle världens mest omtalade ”profetia” gå i uppfyllelse.

Sigfrid
Medlem

Skurkstaten Israel kan som vanligt göra vad som helst mot sina grannländer utan någon reaktion från övriga världen.Om detta land kunde utplånas från jordens yta så skulle övriga världen ha det mycket bättre.

Sverker
Medlem

Juden har panik.
Det är nödvändigt att få igång nått större krig, innan USA drar sig ifrån mellanöstern.
Som det spekulerats i, så verkar Putin & Trump ha samarbete om att krossa djupa staten, som består av ”ni vet vilka”. Nyheten om att topptjänstemän från rysk säkerhetstjänst samarbetar med sina dito från USA går inte att läsa i jude-media.
https://www.strategic-culture.org/news/2018/02/07/three-top-russian-officials-visit-united-states.html