Förbättring av Malmö och stadsbiblioteket

På måndagsförmiddagen den 18/3 begav sig delar av Näste 3 till Malmö stad för att förbättra den mångkulturella rödinghålan med sund propaganda från Nordiska motståndsrörelsen.

Först snyggades gatorna till med hjälp av klistermärken med sunda budskap. Området Limhamn fokuserades det på, då detta fortfarande är relativt svenskt homogent och sympatier för ett motstånd mot massinvandring i området är stort.

Därefter begav man sig till folkfientliga stadsbiblioteket som har anti-vit samt bög- och pedofilipropaganda. Givetvis förbättrades böckerna med visitkort från Nordiska motståndsrörelsen så att folk kan påminnas om att läsa på Nordfront.

Flygblad placerades också ut på olika ställen i bokhyllorna, och diverse litteratur utöver folkfientlig propaganda fick också visitkort placerat i sig.

Bor du i Malmö och är förbannat trött på rasfrämlingar och korrupta politiker? Anslut dig till det nationalsocialistiska motståndet och hjälp till att ta tillbaka Malmö och övriga Norden från främmande raselement och sionistiska tyranner.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Motståndsman i Borås Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Motståndsman i Borås
Medlem

Bra aktion!