I folkgemenskapen finns tryggheten

INSÄNDARE. Vill du bli respekterad som kvinna? Då letar du förgäves bland mångkulturen, skriver Mia Andrén.

Den enda lösningen på mångkulturens otrygghet är folkgemenskapens trygghet.

Mörkret har fallit och du måste gå på en folktom gata hem. Din blick söker sig över axeln, är det någon där?

Media har försökt att lura i dig att alla män är ett hot fast du vet att verkligheten är en annan. En vit man får dig att känna lättnad. Vita män förstår att deras heder ligger i att behandla kvinnor med respekt och inte som en personlig ägodel. Om du känner efter och låter allt massmediebrus försvinna bort så vet du att det är precis så det är.

Hela dagarna ljugs det om att vårt land kommer blomma upp om vi tar emot män från främmande länder. Att vår hjälpsamhet kommer att löna sig, att du räddar barn ifrån att dö. Sanningen är en annan. Du räddar inga barn. När männen kommer hit lämnas barn att dö i ett krig som de inte kan stoppa, där männen som kan har flytt till ett kallt land i Norden för att leva lyxliv på vår bekostnad.

Man räddar inga barn genom att fylla sitt land med främmande män.

Det är inte synd om dessa män. Dessa män väljer själva att dra ner trosorna på kvinnor och de är själva ansvariga för vad som kommer ur deras munnar när de kallar svenska kvinnor för horor. Deras beteende kommer inte på grund av att det är krig i deras länder. Det är krig i deras länder på grund av dem och det ska inte läggas på oss kvinnor i Sverige. Vårt ansvar ligger att säkra existensens för vårt folk. Det är inte godhet att ta hand om andras folk och låta sitt eget gå under. Vuxna män har ett eget ansvar.

Du borde känna förakt för dessa män och inte välkomna dem med öppna armar. Det är inte synd om dem.

Drar du dig för att gå ut? Känner du rädslan när du måste vara ensam. Du vet att inte ens ditt hems fyr

Även kvinnan har ett ansvar att säkra existensen av vårt folk och en framtid för våra vita barn.

a väggar kan skydda dig mot vad som händer i samhället. Det kommer drabba oss alla någon gång. Kärlek kan stoppa det men bara om du visar det mot ditt eget folk.

Att vakna upp och se världen för vad den är kan vara skrämmande och svårt att ta sig till men tiden är knapp

. Vi måste agera. Glöm allt du lärt dig om nazismen och upptäck nationalsocialismen. Det är inte vi som

står för otryggheten i samhället. Att vilja ta hand om sitt eget folk är inte hat, det är sunt förnuft.

Vill du slippa denna rädsla? Vill du behålla din frihet? Finns det något som tyder på att politikerna kommer att ändra på detta? Att prata om polisnärvaro och fritidsgårdar, låter det som ett vettigt förslag för att säkra din frihet? Nej, det kommer inte hjälpa och det vet du med. Du måste ta ansvar för dina handlingar, inte deras. Ditt ansvar ligger hos ditt folk, din omsorg bör vara hos framtida generationer ska få samma frihet som dig.

Folkgemenskap är svaret på din förtvivlan över samhällets förfall. I ett samhälle där man alltid tar hand om varandra och inte bara visar ”kärlek” efter ett terrordåd. Där terrordåd inte ens skulle vara en möjlighet eftersom medborgarnas säkerhet går före allt.

LÄS OCKSÅ: ”Folkgemenskap är bästa medicinen

Folkgemenskap är att skydda båda handens och hjärnans arbetare. Inte bara eliten på topp som sitter säkert i sina vita områden där de aldrig behöver möta mångkulturen.

Folkgemenskap är att se till folket som en del av något större än sig själv. Vi måste ta hand om djur, natur och det viktigaste av allt varandra. En stat ska se till sina invånare, inte andras. Vill du bli respekterad som kvinna? Då letar du förgäves bland mångkulturen, där kommer du aldrig finna den.

Den första maj kan du vara med och skriva historia. Under Tyrrunans fana, tillsammans för folkgemenskap. Låt inte dessa invällare som kväver din frihet vinna. Gå med det enda motståndet som finns. Du kommer aldrig vara säkrare än just under denna dagen. Ta steget för din frihet. Visa att du skriver under på folkgemenskap.

Alla till Falun!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om