Folkförrädarna i chock – ny frihetsfana i Lillehammer

NORGE. Motståndsrörelsens fana togs omedelbart ner efter att aktivister hade hissat den i Olympiaparken i norska staden Lillehammer. Till folkförrädarnas stora förskräckelse var dock fanan på plats igen under långfredagen.

Fotomontage av skärmpdumpar från Gudbrandsdølen dagningen.

Det var under tisdagskvällen denna vecka som aktivister från Motståndsrörelsens Näste 1 i Norge genomförde en propagandaoffensiv i staden Lillehammer som en reaktion på att det arrangerades en manifestation mot organisationen i centrala Lillehammer. Utöver affischer och klistermärken sattes det även upp en stor banderoll upp ovanför E6 och Motståndsrörelsens fana hissades i Olympiaparken.

Händelsen blossades upp av den lokala lögnpressen som också försökte koppla ihop Motståndsrörelsen med några mystiska hakkors som okända person hade ritat på en bänk. En lokalpolitiker gick också så långt att hon sa att hon vill ändra ordningsföreskrifterna för att hindra Motståndrörelsen från att genomföra offentliga aktiviteter i staden.

Det gick dock inte många dagar innan folkförrädarna drabbades av en ny chock. Till deras stora förskräckelse hade nämligen Motståndsrörelsens fana på nytt hissats upp i Olympiaparken.

Den lokala lögnpressen, Gudbrandsdølen dagningen, skriver i en artikel att fanan avlägsnades av polisen efter att tips inkommit från allmänheten.

Källa:
Folkeforrædere i sjokk – ny frihetsfane i Lillehammer

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments