Folkförrädare ”markerar” mot Motståndsrörelsen – med inhyrt kommunistband

NORGE. Folkförrädare arrangerade en markering mot ”rasism och nazism” på Flisa i Norge där de även hade hyrt in ett kommunstband för att underhålla publiken.

Till höger: Sockenprästen André David Tys.

Under lördagsförmiddagen arrangerades en så kallad manifestation mot ”rasism och nazism” på Flisa i Åsnes i Norge. SV-politikern Hilde Mari Bjørke var den som tog initiativ till markeringen efter att en hakkorsfana hade hissats upp vid rådshusplatsen på Flisa. Tidigare har det även satts upp klistermärken i området, rapporterat tidningen Glåmdalen om.

Sockenprästen i Åsnes, André David Tys, deltog och kallade dagen för en ”välsignad dag mot rasism och nazism”. Prästen var också en av talarna där han repterade de sedvanliga flosklerna om ”allas lika värde” osv.

— Alla människor är lika mycket värda oavsett var de kommer ifrån. Det är fantastiskt att se att så många möts upp för att fastslå det.

Som underhållning för dagen fick Gatas Parlament framföra sin ”antirasistiska” kommunistpropaganda.

Flera politiska partier var också på plats och höll tal på rådhusplatsen. Den gemensamma nämnaren för alla talarna var enligt tidningen att proklamera att man nu var redo för kamp mot ”nazisterna”.

Arbetarpartiets John Oppi var mer konkret i sitt tal och specifierade att det var Nordiska motståndsrörelsen man gjorde motstånd mot. Enligt Oppi är Motståndsrörelsen också emot allt som man värdesätter i Norge.

För att underhålla publiken hade folkförrädarna, passande nog, hyrt i det kommunistiska bandet Gatas Parlament som framförde ”antirasistiska raplåtar”.

Publicerades ursprungligen på Frihetskamp.net.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om