Folkets marsch 2006

Snart är det åter dags för ännu ett storartat nationaldagsfirande i huvudstaden. Efter fjolårets succé tar vi nu nya tag, och välkomnar ännu en gång in alla deltagare liksom de som missade fjolårets fest, att tillsammans delta i det enda svenskvänliga nationaldagsfirandet av vikt i vårt land.

Förra året deltog över 800 personer i manifestationståget som gick genom centrala Stockholm. Vid Rålambshovsparken mötte ännu fler upp och närmare 1 000 deltagare kunde räknas in i den efterföljande folkfesten – en fest som präglades av skarpa nationalistiska tal och akustisk fosterländsk musik.

Även i år räknar vi med en fantastisk fest, där ung som gammal kommer delta och trivas. Det kommer bjudas på tal och musikframträdanden – allt i sann nationalistisk anda.

Se till att inte missa detta års firande! Ta med din partner, familj och barn! Bjud med dina arbetskamrater, skolkamrater och alla andra som kan tänkas vilja fira Sveriges nationaldag. Precis som ifjol bjuds självklart alla barn på saft och bullar.

Boka in din närvaro i Stockholm den 6 juni – Sveriges nationaldag, svenskarnas dag!

Fortlöpande information kommer att publiceras på:
www.nationaldagen.nu

Texten är hämtad från www.nationaldagen.nu.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments