Folket vaknar

KRÖNIKA. Jimmy Thunlind belyser och bemöter statsminister Stefan Löfvens angrepp på Nordiska motståndsrörelsen i en tidigare ouppmärksammad intervju i judisk makt-tidningen Judisk Krönika.

I det senaste numret av tidskriften Judisk Krönika (Nr 4/2017) finns en stor intervju med statsminister Stefan Löfven. I intervjun berättar han för journalisten Margit Silberstein om att han under det senaste året genomgått ett stort uppvaknande, som delvis har fått honom att förändra sina prioriteringar i politiken. Vad är det för omvälvande händelser statsministern har varit med om? Jo, under våren 2017 besökte statsministern för första gången Auschwitz. Det var en mycket ”stark upplevelse” för honom. Sedan det besöket, berättar Löfvén, för han ett pågående samtal med överlevarna Hédi Fried, Livia Fränkel och Emerich Roth, som han numera kallar sina vänner. ”Vi har ett pågående samtal om vad vi kan göra för att vaccinera oss mot antisemitismen”, berättar Löfven. ”De är så engagerade så det är stimulans bara det.” De senaste månaderna har han också plöjt igenom flera böcker om ”Förintelsen” och sett dokumentären om Emerich Roth, mannen som överlevde fem koncentrationsläger.

Vilka nya djupa insikter är det då som vår statsminister har kommit fram till efter sitt uppvaknande? Inte överraskande är det att antisemitismen och rasismen står för ondskan och är de stora hoten mot vårt samhälle. Löfven lovar att han från och med nu ska ”stå på barrikaderna” i kampen mot både nazister och antisemitiska muslimer. Och sedan övergår resten av intervjun till att handla om Nordiska motståndsrörelsen och hur man ska kunna stoppa den. ”Jag vill inte ha tyrrunan på våra gator”, deklarerar vår regeringschef och fortsätter: ”Organisationer som Nordiska Motståndsrörelsen utnyttjar demokratin samtidigt som de vill förgöra den. Jag vill bara inte att vi ska vara naiva. Därför har jag begärt en översyn av lagen. Vi kan inte bara stå vid sidan av och se på”. Han fastställer också att man under valåret måste stoppa Nordiska motståndsrörelsen från att komma in på skolor eller andra offentliga miljöer för att informera om sin politik.

Låt oss nu stanna upp och reflektera över detta budskap från vårt lands högste företrädare. Ett godkänt och fredligt politiskt parti som ställer upp i årets val ska av staten hindras att informera om sin politik. De ska utestängas från gator, torg, skolor och alla andra miljöer där de kan möta människor. Deras symboler ska förbjudas och deras rätt att verka ska utredas. Å andra sidan ska hela det svenska folket ”vaccineras” mot antisemitism och andra oönskade åsikter. Löfvens egen liknelse är ganska talande. För vad är det man gör när man vaccinerar människor bokstavligt? Jo, istället för att låta kroppen bygga upp ett eget försvar mot främmande skadliga virus så injicerar man ett gift som tvångstillför kroppen ett skydd. Vapnet mot antisemitism och andra oönskade åsikter är alltså att tvångspåföra folket giftåsikter som tvingar dem att tänka rätt. Förr kallade vi det för hjärntvätt.

Vår statsminister är förvånansvärt öppenhjärtig med den agenda av manipulation och förtryck av oliktänkande som vi i oppositionen har känt till länge. De medborgare som vägrar att emot sin vaccineringsdos måste följaktligen sättas på plats eller stigmatiseras. Detta är ett arbete som vi märker intensifieras nu för varje dag. Härom veckan blev jag själv friställd från mitt arbete hos ett av Sveriges största industriföretag. En morgon när jag kom till jobbet blev jag inkallad till självaste Vd:n och informerades om att människor som tänker som jag inte är önskvärda på företaget. Och jag är inte ensam – en kamrat i samma kampgrupp blev häromdagen kontaktad av en polis som ville prata med honom. På kamratens fråga om han var misstänkt för något brott svarade polisen: ”Nej, men vi behöver prata du och jag”.

Händelser som dessa för tankarna till Sovjet eller det gamla Östtyskland. Men de sker i Sverige idag, 2018. Varför? Därför att vi lever i en demokratur, under en regim som reagerar irrationellt och skräckslaget på Nordiska motståndsrörelsens framgångar. En regim som fruktar att fler och fler vanliga medborgare ska få upp ögonen, nej inte för Förintelsemyten som vår statsminister, utan för vilket förbrytarpack det är som styr vårt samhälle, och för vilka globalistparasiterna är som kontrollerar dem. Och detta kommer en starkt växande nationalsocialistisk skara att visa dem. Valåret 2018 kommer att gå till historien som det år då lögnerna som har vaccinerat och hjärntvättat västvärlden enda sedan krigsslutet 1945 började krackelera och avslöjas, då den nationalsocialistiska rörelsen anordnade två första maj-demonstrationer och då ett sant folkligt parti utmanade de köpta lakejpartierna i riksdagsvalet. Stefan Löfvén, du kan vara lugn för att det kommer att ske många uppvaknanden i det här landet den närmaste tiden!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
19 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

”Jo, under våren 2017 besökte statsministern för första gången Auschwitz. Det var en mycket ”stark upplevelse” för honom. ”

Jag håller med, Auschwitz’ ”the Holocauster” var bättre än Lisebergs B&D-bana.

https://vk.com/public157237914?z=photo-157237914_456240050%2Falbum-157237914_00%2Frev

https://www.youtube.com/watch?v=5Pc1AwFxYn4&feature=youtu.be

Pierre
Nybörjare
Pierre
2 år sedan

Han är tamejf*an precis lika lobotomerad på alla plan som han ser ut att vara.

Ska bli intressant att få veta vilket ”toppjobb” blobbsteffe får serverat för sig i höst när neojuden åker.

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

Jag längtar innerligt till den dagen då de här varelserna får sina straff.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
2 år sedan

FÖRINTELSEN AV SAMERNA! Först bestämmer vi oss för att något har skett! Vi fastställer en dogm, en av oss på förhand fastslagen ”sanning”: 1. Dogm: ”Samerna i Lappland Förintades på order av Göran Persson och denna Förintelse skedde mellan år 2000-2004”. 2. … men det finns ju inget dokument som visar att Göran Persson gav någon sådan order om att utrota samerna?! 3. Svar: Om det nu inte skulle finnas några papper – då måste ju det bero på att ordern gavs muntligen, öga mot öga! Inte sant, fattar du inte det?!! 4. Och titta här! Här har jag ett… Läs mer »

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Briljant!

Peter
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan

Usch för antisametismen?

Klaus
Nybörjare
Klaus
2 år sedan

Löfven tjänar mycket mer pengar med Talmud- och Kalergi-politik än som svetsare. Politiken är varken demokratisk eller socialdemokratisk. Kanske har han också läst Det internationella röda korsets rapporter och Fred Leuchter-rapporten (Fred L. var gaskammarekonstruktör i USA.). Men med sanningens politik skulle han bli arbetslös i Illuminatis värld. Han föredrar byta ut folket mot ras- och kulturfrämlingar, helt odemokratiskt villkorligt. Folkförrädare är inga stora statsmän.

Vera
Nybörjare
Vera
2 år sedan

5 KZ läger kan ge mig 17 på att han har träffat Mengele på all 5. Duktigt av dessa överlevande. Skönt att som överlevande efter terrorbombning, flykten i 10 gr kyla kan berätta om den underbara fredstiden 33 – 39 UTAN judisk inflytande med ett socialt uppvaknande, moral och skönhetsbegrepp i en begynnande folkgemenskap: Jag står gärna till förfogande statsministern – men sanningen är väl illa hörd?? Självömkande judar är lättare att stryka medhårs än kämpande fosterlandsvänner??

Larsson
Nybörjare
Larsson
2 år sedan

Mycket bra krönika! Tack Leif!
Såklart gör lille Stefan precis som dockmästaren behagar. Det kommer självfallet inte sluta här utan regimen kommer fortsätta med ökat tryck och stigmatisering , vilket bevisar det vi alla vet. De är rädda!

De kan ALDRIG stoppa oss! Nu ser vi fram mot ett valår fullt med aktivism, upplysning och kamratskap. Hell seger!

Niklas
Nybörjare
Niklas
2 år sedan

Det är lätt att bli orolig när man läser detta. Jag menar, tänk om det blåser kraftigt efter revolutionen. Då riskerar man ju att krocka med alla som svajar från lyktstolpar till höger och vänster.

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan
Reply to  Niklas

Ändå finns det inte tillräckligt med lyktstolpar, hörde jag någon säga i något radioprogram.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Det fanns inga lyktstolpar på Vlad Tepes tid, men han löste problemet mycket kostnadseffektivt.

comment image

På bilden ser man landsförrädare som hade mördat Tepes far och bror få sina straff medan Tepes var i fångenskap hos bögsultanen Mehmet II i Turkiet.

Norgren
Nybörjare
Norgren
2 år sedan

Hell Seger! Vår ära heter trohet!

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Härligt att få läsa en så bra och optimistisk artikel.

Tyvärr har jag inte läst (((Silbersteins))) artikel men det verkar som att Löfven som säger att han inte vill vara naiv (det har han enligt egen utsago varit förr) även i intervjun med henne bara säger de mest banala saker tänkas kan. Vilken oerhört låg nivå på diskussionen. Judisk krönika och deras rasfränder till kumpaner måste vara överlyckliga över att ha petat Juholt och satt denna fullkomliga nolla i hans ställe.

Peter
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan

Att kalla det för ”uppvaknande” är ju raka motsatsen till vad det är. Sömnpiller, nedsövning, fördumning eller liknande är nog mer passande!

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

Vårt kräk till statsminister går enbart globalisternas ärenden då det gynnar hans plånbok.Han styr en diktatur men vill inte erkänna det utan har en massa konstiga förklaringar till alla förbud han vill ha.Folkets röst är helt ointressant för honom.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
2 år sedan

Löfven tar en risk när han träffar judar. Han är så hjärndöd att de kan skörda hans organ utan att han märker något. Har du kollat att du fortfarande har två njurar, Stefan?

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

JUDE-lakejen och folkförrädaren Stefan Löfven är bara en ointelligent pajas som JUDARNA låter ”styra” den sinnessjuka och orättfärdiga (((demokraturen))) med dess maktvälde som inkluderar finanssektorn, bankerna, medierna, rättssystemet, polisen, utbildningssystemet, kultursektorn etc.

Nu gäller det att få så många vita människor som möjligt att förstå hur allt hänger ihop och att nu gäller det en kamp på liv och död. För vårt vita folk och våra barn och barnbarn.

Nordisk revolution utan pardon.

Hell seger!

Sigbjorn
Nybörjare
Sigbjorn
2 år sedan

Och folk tror fortfarande att det är Svenskarna som sätter agendan i detta land. Här kommer det fram vilka det egentligen är som bestämmer.