FN-boss: EU-länderna måste tillåta ännu mer invandring

UTRIKES. FN-chefen Antonio Guterres säger nu att EU-länderna måste lämna bort ännu mer makt till Bryssel i syfte att öka invandringen ännu mer.

Enligt ett nytt uttalande från FN-bossen Antonio Guterres måste EU:s medlemsstater lämna ifrån sig ännu mer makt till Bryssel, så att de kan påtvingas mer massinvandring.

— Alla samhällen tenderar att vara, eller är redan, multietniska, multikulturella och multireligiösa. Detta måste ses som en tillgång, inte som ett hot, sade Guterres då han mottog det globalistiska Karlspriset i tyska Aachen.

Att stänga Europas gränser för massinvandring vore enligt honom en skymf mot det europeiska arvet.

Källa:
UN Chief: EU Needs Open Borders as Europe Historically ‘Enriched by Athens, Rome’

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
WäringFredrikaSverkerSigfridKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Lotta
Medlem

ISRAEL måste tillåta mer invandring!

Fredrika
Medlem

Det är antisemitiskt att säga så. Judarna har en internationell rätt till en rasren judisk stat. Eller flera.

Klaus
Medlem

Håll käften Guterres, din sinnessjuka bastard! Du bestämmer inte över oss européer! Det europeiska arvet är europeiskt och inte afrikanskt negroid och arabiskt, inte Talmud-judiskt heller. Det finns ingen anledning att ta emot ännu flera parasiter. Europeiska länder och européer drog på sig stora skulder, rikedomen är en bluff. Regeringar som trots allt tar in ras- och kulturfrämlingar på bekostnad av oss européer är inte bara kriminella men folkmördare. Massinvandringen handlar inte alls om humanitära aktioner men om Talmud och Kalergi-planen och folkmord ihop med knark, porr, lögner, mind control och fördummande propaganda.

Sigfrid
Medlem

Både FN och EU är organisationer som arbetar för den judiska makten och gör allt för att genomföra Kalergi-planen.Finns ingen orsak att vara medlem i dessa organisationer då man som vit människa bara drabbas av en massa elände som dessa organisationer genomför.Om nu judarna gillar invandring så mycket så kan dom fylla Israel med dessa invandrare.

Sverker
Medlem

Man förstår verkligen varför Hitler lät det tyska riket gå ur FN, som är ett verkligt slugt maskerat judiskt kontrollcentrum.

Fredrika
Medlem

Hur gick det till? FN bildades som krigsallians av judar 1942 för att ena länder i att bekämpa Tyskland. Därför kunde Hitlers Tyskland knappast ha varit medlemmar. Efter FN:s krigsseger mot Tyskland omvandlades FN till en ”fredsallians”, dvs krigsalliansen skulle upprätthålla den judiska maktens seger efter andra världskriget. Hösten 1945 när Hitler var död. Hur skulle han då kunnat gå ur FN? Sverige fick först inte vara med i ”fredsalliansen” eftersom vi inte hade krigat mot Tyskland. Därför dröjde det till året efter. Guterres är nu en av de ”generaler” som fortsätter kriget mot Tyskland och den vita minoritetsrasen i… Läs mer »

Sverker
Medlem

Jag menar naturligtvis föregångaren till FN, som hette NF(OBS att detta är de svenska beteckningarna i bägge fallen), som Hitler alltså gick ur. Föregångaren var lika judestyrt som efterföljaren. Same shit, different name!

Fredrika
Medlem

Precis, Guterres bekräftar återigen foliehattarna som tror att FN och EU är olika enheter i den judiska globala makten som samarbetar för att krossa den vita rasen.

Wäring
Medlem

Dubbeltänk, frihet är slaveri osv… Dels måste vi enligt makthavarna det ena och det andra, dels bestämmer vi själva, lever i frihet och demokrati. Dels menar makthavarna att Europa alltid har varit blandat, dels menar de att vi måste förändras och flytta hit andra folkslag. När ska en större mängd människor inse att vi lever i en mörk fars, i en judisk-messiansk världsordning? Inte ens de flesta nationalister ger sig på FN. EU går bra att kritisera, men den större kolossen FN verkar det som att dessa feg-nationella backar för. FN-protesterna på Mynttorget t ex, hur många av dem som… Läs mer »