”Flyktingbarn” utreds för sexövergrepp mot flicka på Eriksdalsbadet

BROTT. Ett ”flyktingbarn” i 15-årsåldern misstänks för ett sexövergrepp mot en flicka på Eriksdalsbadet i Stockholm i helgen. Den unge förövaren kunde gripas efter att övergreppet uppmärksammats av badhusets personal.

Nordfront rapporterade igår om hur en flicka i femtonårsåldern i lördags antastades på Erikdalsbadet i Stockholm. Nu har det framkommit att den misstänkte som greps är ett ”flyktingbarn”, som också ska vara i femtonårsåldern. Den misstänkte förhördes efter att han greps och släpptes sedan på fri fot.

Det råder förvirring inom polismyndigheten som inte tycks veta vart ärendet skall placeras och det var därför inga ytterligare förhör har gjorts, uppger Fria Tider som pratat med polisinspektör Peter Wittboldt.

Gärningsmannen som har ett persiskt namn kom till Sverige förra året och sökte uppehållstillstånd den 3 november enligt Migrationsverkets presstjänst.

Källa:
Flyktingbarn utreds för sexövergrepp mot flicka på Eriksdalsbadet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments