”Flyktingbarn” ofredade småflickor i badbassäng

BROTT. Ett så kallat flyktingbarn, som uppger sig vara 17 år, åtalas nu vid Halmstads tingsrätt misstänkt för att ha sexuellt ofredat två flickor på Sannarpsbadet i Halmstad.

Det var den 21 november förra året som ett 17-årig ”flyktingbarn” sexuellt ofredade två småflickor på Sannarpsbadet i Halmstad. Enligt stämningsansökan ska invandraren ”vid ett flertal tillfällen” ha ofredat den ena flickan genom att ta henne ”på låren, i närheten av rumpan, på magen och runt midjan, på brösten samt ta tag i henne”. Han ska även ha tagit en annan flicka på rumpan.

När den 17-årige invandraren vägrade att sluta tafsa på flickorna sa de till slut ifrån till badvakterna, som sedan larmade polisen. 17-åringen greps och åtalas nu för sexuellt ofredande.

Han nekar till brott och hävdar att han flytt från krig och aldrig skulle äventyra möjligheten till asyl i Sverige genom att göra något sådant. Inför rättegången har den åtalade begärt tolk till persiska.

Källa:
Badande misstänks ha ofredat

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments