”Flyktingar” flygs från Afrika direkt in i Tyskland

FRÄMLINGSINVASIONEN. FN:s migrationsorgan ”Internationella organisationen för migration” (IOM) har tillkännagett den första chartrade flygningen med afrikanska flyktingar direkt in i Tyskland. Fler transporter är redan bokade.

Första omgången med somaliska flyktingar som flögs direkt in i Tyskland i tisdags. Skärmbild: Twitter.

Det var i tisdags som IOM Etiopien glatt publicerade ett videoklipp som visar 154 somaliska ”flyktingar” som anlände till Kassels flygplats i den tyska delstaten Hesse. Bildtexten löd:

Det hände! Första någonsin av IOM:s internationella charterflyg från Etiopien avgick med 154 flyktingar från Addis Abeba till Kassel, Tyskland, inom det tyska bosättningsprogrammet. En andra flygning är planerad att ske i mitten av november med 220 nya flyktingar.

I ett pressmeddelande kungjorde IOM Etiopien att ”IOM har sedan mars stött det tyska bosättningsprogrammet med att omlokalisera 500 flyktingar som bor i Etiopien till Tyskland. Arbetet sker i nära samarbete med den etiopiska regeringens byrå för flyktingar och återvändande (ARRA), FN: s flyktingkommissariat ​​(UNHCR) och Tysklands federala regering.

En tjänsteman på IOM Etiopien, Milun Jovanovic, kommenterade ”Det är viktigt att vi underlättar en smidig omlokalisering av flyktingar genom att tillhandahålla säker transport. Vi är glada över att flyktingarna kunde åtnjuta detta förenklade charterflyg från avresa till destination utan problem.”

Förra året, efter att ha lämnat in en informationsbegäran till den federala regeringen, konstaterade parlamentsledamoten Leif-Erik Holm, Alternativ för Tyskland (AfD), att nästan 30 procent av de ”asylsökande” hade anlänt till Tyskland via flygplan.

Med FN:s ”tyska bosättningsprogram” som nu helt öppet transporterar ”flyktingar” direkt från Afrika till Tyskland kommer dessa 30 procent sannolikt att öka avsevärt.

Källa:
U.N. ‘Refugee Resettlement’ flights from Africa begin landing in Germany

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
RokvikenSamuelnordboSverkerAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Wäring
Medlem

På något sätt verkar svärjevännerna missa hela den större bilden och skyller allt på politikerna, skäller ut marionetter som Morgan Johansson på Twitter m.m. Jag hör arga SD:are runtomkring som är förbannade och klagar över att de tvingas leva bland främlingar för att sedan frivilligt gå till valurnan och fortsätta ge sitt stöd till det här systemet. Man kan sammanfatta det med att de är lika arga som ointresserade. Det är svårt att se hur man ska kunna väcka dem.

nordbo
Medlem

Vilka vill du väcka då ..?
är det Bo,Hans,Lars eller Sverker.?

eller är det Bosse,Hasse,lasse eller Svempa.?

Alla namn har en färdighet och en möjlighet som kan gagna helheten NMR – att du uppfattar ”politikers” sätt att finna LÖN in i det sista är en uppfattning som redan är klart .. sen länge.

Klaus
Medlem

The German Resettlementprogram? Det är Illuminati-judarnas och Kalergis européerfientliga folkmordprogram.

Anders Jonsson
Medlem

Så fruktansvärt JUDISKT, kriminellt och vidrigt!

Sverker
Medlem

Man får väl anta att man har bra koll på vilka det är som är ansvariga för detta förräderi, så att deras dumma huvuden får rulla i rännstenarna efter att folkdomstolarna gjort sitt jobb.

Samuel
Medlem

Ouch.

Rokviken
Medlem

Den där planen som planerades för vårt tyska broderfolk känns igen. Det gäller numera även vårt nordiska folk.