”Flykting” gripen för våldtäktsförsök och djursex i Tyskland

MÅNGKULTUR. Tysk polis har gripit en 28-årig man från Eritrea för sexuella överfall mot tre kvinnor samt våldtäkt av bland annat får och getter.

Det var i samband med en polisutredning av en serie av våldtäktsförsök i somras som en ”flykting” från Eritrea till slut avslöjades med att han låg bakom flera djurvåldtäkter.

Det hela startade med att en 30-årig kvinna överfölls och utsattes för ett våldtäktsförsök i maj i år. Lyckligtvis avbröts försöket av en förbipasserande cyklist. En månad senare inträffade ett nytt våldtäktsförsök. Denna gång mot en 31-årig kvinna. Det senaste överfallet inträffade den 1 juli när en okänd man angrep en ung kvinna i en trappuppgång.

I samband med utredningen kunde man hitta DNA-spår från överfallen som kunde kopplas till flera ouppklarade våldtäkter av djur på en gård i Freiburg år 2017. Polisen kunde då gripa en 28-årig man från Eritrea misstänkt för de sexuella övergreppen mot de tre kvinnorna samt för sexuell djurmisshandel av flera gårdsdjur.

Källor:
Migrant arrested for sexually assaulting three women and several sheep and goats in Germany
«Flyktning» arrestert for voldtektsforsøk og dyresex i Tyskland

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Karl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Kvinnor blev utsatta för djursexförsök medan får och getter blev våldtagna?