Flygolycka vid brittiskt Rothschild-slott

UTRIKES. Under fredagen kolliderade ett mindre flygplan med en helikopter i Buckinghamshire i England. Fyra personer har rapporterats döda i olyckan, som inträffade alldeles intill familjen Rothschilds slott Waddesdon Manor.

Waddesdon Manor, som ägs av den judiska bankirfamiljen Rothschild.

Planet som kolliderade med helikoptern var en Cessna, ett litet passagerarplan.

— Vi ryckte ut med brandkåren och ambulansen. Nu arbetar Air Accident Branch med oss för att utreda orsaken till kraschen, säger polisen till Sky News.

Flygolyckan inträffade alldeles intill Waddesdon Manor, som är det främsta slottet i England för den ökända judiska bankirfamiljen Rothschild.

Waddesdon Manor är dock bara en spottstyver i jämförelse med familjen Rothschilds samlade välstånd. Genom sitt imperium kontrollerar den judiska familjen en överväldigande majoritet av världens centralbanker. Ingen vet exakt hur stor familjens förmögenhet är och av någon anledning finns aldrig någon Rothschild med på listor över världens rikaste människor.

Med få undantag håller också familjemedlemmarna väldigt låg profil. Ett sådant undantag var den bisarra och ockulta ”Rothschilds-balen” som hölls i Frankrike 1972 av bankiren Guy de Rothschild.

Källa:
Four killed after plane and helicopter collide in mid-air

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
David
Nybörjare
David
2 år sedan

Trump och Putin + goda krafter inom ”deep state” som börjat plocka ner de onda krafterna?

Dom ser väldigt tighta ut i följande nytagna video:
youtube . com/watch?v=GSF9U2abTFk

Man kan hoppas …

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 år sedan

Ett sammanträffande? Olycksbådande?

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

comment image

David
Nybörjare
David
2 år sedan

Kommentarerna har droppat med typ 80% sedan bytet till VK, är folk som tidigare aktivt kommenterade så lata att dem inte orkar lägga 5 minuter på att skapa ett vk konto? /Sympatisör