Flygbladsutdelning i Västra Hamnen, Malmö

Under natten/tidig morgon torsdag den andra mars delades 100 flygblad ut instoppade i kuvert i det burgna och välmående överklassområdet Västra Hamnen i Malmö. Med 9 av Nordiska motståndsrörelsens politiska programpunkter på baksidan av flygbladet, samt Tyrrunan på framsidan med dess gröna ifyllnad och det omslutande röda kugghjulet, ville man upplysa om att vi kan genom hårt arbete, kamp och uppväckande slutligen befria och ena Norden.

Västra Hamnen är ett vitt och idylliskt svenskt-danskt område med ett fåtal välutbildade invandrare, företrädesvis från Europa och USA men även ett fåtal från Japan.

Man valde att innan aktiviteten utföra efterforskning kring hur budskapet skulle få störst spridning och effekt, och valde således ut 100 st någorlunda inflytelserika företagare, journalister, lokalpolitiker och hem med tonåringar och barn, och lade tidigt på morgonen kuverten med flygbladen i deras brevlådor.

De lär ha fått en chock när de öppnade kuverten. Förhoppningsvis kan aktivisterna ha lyckats tända en liten gnista av kampvilja hos åtminstone en person – eller å andra sidan ha eldat på motståndarnas hat och frustration.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om