FLYGBLADSKAMPANJ: Återta makten från globalisterna!

AKTIVISM. Ett nytt flygblad har nyss anlänt från tryckpressarna och är redo att spridas till folket.

Flygbladet är en nerkortad version av den artikel som publicerades tidigare idag med rubriken Återta makten från globalisterna! och bladet länkar även till denna artikel med en QR-kod.

Vi startar i och med denna nyhet igång en flygbladskampanj där vi har som mål att en halv miljon blad ska ha delats ut i Sverige innan årsskiftet, UTAN att det påverkar den övriga organisationsverksamheten. D.v.s. trots att vi ska dela ut massor av detta flygblad till folket ska vi fortfarande behålla ett oförändrat antal rapporter om banderoller, affischer, sociala aktiviteter, träningar m.m.

Hjälp till att sprida bladet genom att lägga en beställning på Nordfront förlag. 100 stycken kostar som vanligt 70kr och 300 stycken får du för 140kr inklusive frakt. Flygbladet finns även på norska.

När du ändå är i farten passar vi på att tipsa dig om att lägga en beställning på den nytryckta versionen av Motståndsrörelsens politiska program, Vår väg, som också inkom idag.

Nu kör vi så hårt att kalotterna åker av!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments