Flygbladsaktion i Mönsterås!

Under lördagen begav sig aktivister ur Motståndsrörelsen till Mönsterås för att sprida information om det fega knivöverfall som ett större främlingsgäng begick förra helgen. Flera hundra flygblad delades ut till folket och drygt 25 patrioter deltog i denna stödaktion för våra sårade kamrater.

Det oprovocerade knivöverfall som ett främlingsgäng om cirka 15 personer begick mot en grupp svenska ungdomar i Blomstermåla förra helgen har tagit hårt på det lilla småländska samhället. Många svenskar känner oro inför vad främlingsgängen kommer hitta på härnäst. Motståndsrörelsens informationsspridning under lördagen resulterade således i mycket positiva reaktioner från svenskar i Mönsterås.

Mönsterås, den tätort tillika kommun som Blomstermåla tillhör, hade under lördagen en marknad där tusentals svenskar passerade under dagen. Hundratals av dessa fick också ett flygblad i handen. Det stora flertalet Mönsteråsbor var positivt inställda till aktivisternas närvaro och flygbladets innehåll. Många uttryckte missnöje med styrande politiker och flyktingförläggningen som finns i kommunen. Det senaste numret av Nationellt Motstånd gick också åt som smör i solsken.

Flygbladet, som kan läsas i sin helhet här, beskriver knivöverfallet, vilka konsekvenser den fått och vilka som bär det yttersta ansvaret för att händelser likt dessa äger rum.

Drygt 25 patrioter – mestadels anslutna till organisationen, men även stödmedlemmar och andra lokala nationella – hade slutit upp i denna stödaktion till våra kamrater. Av dessa fanns inga attribut som kunde tyda på att de var ”skinnskallar” – något som massmedia fabulerat ihop för att förvränga händelsen under valborgsmässoaftonen. Det kan också tilläggas att ingen av främlingsgängets medlemmar – vilka i huvudsak är bosatta i just Mönsterås – var oförsiktig nog att besöka marknaden under patrioternas närvaro.


Aktivister i Motståndsrörelsen i Kalmar län. (Foto: Nationellt Motstånd)

Efter aktionen var slut besökte aktivisterna de knivhuggna kamraterna som av naturliga orsaker inte kunde delta under flygbladsutdelningen. Där närvarade också aktivister från bland annat Stockholm och Göteborg som slutit upp för att understödja flygbladsaktionen och ge stöd åt våra kamrater.

Våra kamrater:


Sårad kamrat, Joakim. Ligger fortfarande kvar på sjukhus. Knivhugget i ryggraden kan komma att resultera i permanenta skador genom delvis förlorad känsel i ena benet. Han hälsar dock att han är vid gott mod och positiv inför framtiden. (Foto: Nationellt Motstånd)


Sårad kamrat, Sebastian. Knivhöggs på fyra ställen med bland annat punkterad lunga till följd. Kom ut från sjukhuset nyligen och har vissa svårigheter att röra sig. Tillståndet, som i början var akut, är idag stabilt. (Foto: Nationellt Motstånd)


Sårad kamrat, Anders. Höggs med kniv i sidan av magen. En vecka efteråt står han på benen och är själv delaktig i flygbladsaktionen! (Foto: Nationellt Motstånd)

Relaterade artiklar:
Tre patrioter knivhuggna av främlingsgäng.
Svenskhatet; en krutdurk färdig att explodera!.
En vilde gripen – tryckt stämning i Blomstermåla.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments